minik_kurabiyeee Sevgisss çok geçmiş olsun doktorunuz çokta kötü konuşmamış gibi şekeriniz ne kadara yükseliyordu havuç suyunu içtikten sonra hemen yürüyüş yaparsanız çok yükselmemiş olur 20 30 dakika falan
Sevgisss minik_kurabiyeee çubuklar bitti artık almayacağım yürüyüşe dikkate devam ama ölçüp bilmek istemiyorum strestende oldu diyorum bir yerde bakalım hayırlısı 😏
Sevgisss Babydurubaby amin inşallah çok güveniyorum doktoruma umarım herşey yolunda gider teşekkür ederim 🤲
Sevgisss Gulsahkizilkan umarım canım kalbine hiç kötü çağırma 🤲 inşallah öyle yapacağım başka bişey gelmeyecek elimden 😏
minik_kurabiyeee Sevgisss Aynen sürekli ölçmek daha kötü yapıyor strese sokuyor yürüyüş aşırı düşürüyor benim haftam daha var korkmaya başladım kaça yükseliyordu
Babydurubaby Gulsahkizilkan bende geldiö bugün kontrole başka hastaneye soracağım demiştim ya o doktora geldim çok memnun kaldım 💕20 kasımdan sonra hazırlıklı ol dedi 5kilo aldım toplam normal doğum işin uygun şuan herşey dedi :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby Yaaaa çookkk iyii maşallaahhh darısı bana güzel sözlerin inşallaahh 🖤 Bebek nasılmış iyi dimi kilosu falan
minik_kurabiyeee Babydurubaby maşallah çok sevindimmmm💖💖 kendi doktorun ne demişti ki orayı kaçırmışım🙊 bebiş nasıl kilosu suyu falan
Babydurubaby Gulsahkizilkan bebek iyi , şekerde genelde suda ve bebek kilosunda sıkıntı olur sende bişey yok dedi hatta bi de biz bakalım kandan şeket değerlerine dedi çok iyi beslenmişsin böyle devam et dedi şükürler olsun 🙏🏻
Sevgisss minik_kurabiyeee ya doktorada söyledim 160ı hiç geçmedi çok şükür o geçtiği de 3tür en fazla oda hiç problem değil bu değerler dedi öyle rahatladım biraz
Babydurubaby minik_kurabiyeee kendi doktorum da gayet iyi diyordu ama doğum ücreti 55 bindi takipli olduğum hastanenin o yüzden doğuma yakın değiştirmeyi düşünüyorduk :) yoksa doktorumdan memnundum
Melike_4949 minik_kurabiyeee 🥰🥰 bugün dahiliyeye giderim inşallah kocam gelirse otobüslede gitme diyor birde bayılırisin falan diyor 😅😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya 😅😅 ee onu bekleyince de ohhhoo pazartesiyse cuma günü oluyor işlerim tamam canım