Babydurubaby minik_kurabiyeee kendi doktorum da gayet iyi diyordu ama doğum ücreti 55 bindi takipli olduğum hastanenin o yüzden doğuma yakın değiştirmeyi düşünüyorduk :) yoksa doktorumdan memnundum
Melike_4949 Babydurubaby abooo 55 bin ne 😅😅 bende araştırma hastanesi ve özel gidip geliyorum özelde doğum zor görünüyor galiba bu gidişle maşallah canım 🥰
Busraaa1014 Babydurubaby 50 mg mı 75 miydi sonrasında tekrar tahlil yaptınız mı? Benimde 152 ciktida dikkat ediyorum 10 gün içinde tekrar bakilacak
Babydurubaby minik_kurabiyeee evet büze de yüksek geldi o yüzden doğuma yakın değiştirmeyi düşündük :)
minik_kurabiyeee Babydurubaby iyi yapmışsınız aşırı pahalı çünkü akşama ne yapacaksın menün belli mi😂
Babydurubaby Melike_4949 evet çok pahalı şimdiki gittiğim hastane daha normal fiyatı o yüzden bunu tercih ettik 🙏🏻
Babydurubaby minik_kurabiyeee akşama dışarda yiyeceğiz bugün :) bu haftam biraz yoğun geçti mola verdim yemek işine bir günlük :)
Sevgisss minik_kurabiyeee ya doktorada söyledim 160ı hiç geçmedi çok şükür o geçtiği de 3tür en fazla oda hiç problem değil bu değerler dedi öyle rahatladım biraz
minik_kurabiyeee Sevgisss çok şükür benimde bazen arada öyle yükseliyor onun haricinde stabil tutmaya çalışıyorum 22+2 haftalığiz daha çok var
Sevgisss Guzelligim hayır çağırmadı bende buna takıldım biraz herhangi bir sorun olursa gel dedi sadece onun dışında sıkı kontrol istemedi 36da gel gün verelim dedi 😏
minik_kurabiyeee Babydurubaby yaaa afiyet olsun 🌺 geçen gün bizde dışarıda yiyelim dedik ama ben cesaret edemedim geri evde yedik
Melike_4949 Babydurubaby masallah canım benim hastenemde 19 21 Bin güncel fiyattı doğuma kadar kaç olur bilmiyorum
Sevgisss minik_kurabiyeee valla banada az kalmış diyorlar ama geçmiyo allah yardımcımız olsun çabukcak geçsin sağlıkla hepimiz kavuşalım 🤲
Babydurubaby minik_kurabiyeee dışarıda ya balık yiyoruz yada ızgara yoksa bende diğer şeylere cesaret edemiyorum :(
Babydurubaby Melike_4949 anladım canım, bende maslak Acıbadem’e gidiyordum hamileliğimin başından beri bugün Koşuyolu medipole gittim doktoru çok tavsiye etmişlerdi memnun da kaldım şükür. inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırız bebişleri hepimiz