Babydurubaby minik_kurabiyeee teşekkür ederimmm, yani farklı bişey yada çok yersem ölçüyorum da iki minik dolma ekmek de yok yanında yoğurtla normal bi öğün diye düşündüm
minik_kurabiyeee Babydurubaby bende şimdi ölçmeyecegim farkli bir şey yemedim çünkü ayran çorbası salata tavuk yedim
Gulsahkizilkan Babydurubaby Benim de bugün yandı çok anlamadım neden oldu heralde som haftalar yaa ondan
Ebruu06 Gulsahkizilkan neden böyle çıkıyo acaba ben en son cihaz yanlış ölçüyo diyorum yüklemede niye öyle yüksek çıkıyor anlamıyorum
Gulsahkizilkan Babydurubaby Yok ben dayanamam hayattaa 😅😅 Bir gün şey denicem işte böyle gün menüsü gibi yapıp sonra yürüyüp ölçücem bakalımm gerçekten yürüyüş mü etkilii
Ebruu06 naneliseker_ doktora sorduktan sonra yazar mısınız buraya ne diyeceğini merak ettim bide benim bebeğime karın çevresi biraz geriden geliyo dedi yani normalinden biraz zayıf doğabilir dedi şekeri olan gebelerim genelde bebekleri kilolu olur hiç bişey anlamadım
Melike_4949 Ebruu06 yok benimde şekerim var ama bebeğimin kilosu suyu vs normal her eğer diyete uymazsak şeker bebeğe zarar verir suyu artar iri olur Allah korusun bu arada bir yerde gelişim geriliğinr sebep olduğunu okumuştum
naneliseker_ Ebruu06 yazarım cnm inşallah. Ama sorun olacağını sanmam yinede dikkat edilir stres daha zararlı bence bebeğe
Gulsahkizilkan Ebruu06 Ben yemeklerden sonra yürüyüş yapıyorum o yüzden düşük çıkıyor hep böyle çıkmıyor ki sonuçlarıımm. Bazen yükseldiği bile oluyoorr :/ Sizin kaç çıktı ki şekeriniz
Melike_4949 naneliseker_ valla bende göbekli hamile kaldım canım ama birşey demediler sadece doktorun sekreteri karnınız baya büyümüş demişti 😅😅 suyunu hep soruyordum bir sorun yok diyordular çok şükür bakalım cumartesi günü gidicem inşallah