Babydurubaby minik_kurabiyeee ölçmedim vallahi artık çok az ölçüyorum ama 2 küçük dolma yedim az da yedim çok yükselttiğini düşünmüyorum :)
Melike_4949 naneliseker_ hayır canım karın çevresi bir hafta öndeydi Sadece perinatoloji ve özel doktoru pek fark yoktu dedi
naneliseker_ Melike_4949 banada su fazla değil ama sınırda dedi. Sekeri olan annislerde oluyormuş merak ettim burdaki kızlarda var mı diye. Benimde karnın çok büyük demişti bende zaten göbekli gebe kaldım dedim ama doktor ısrarla büyük büyük dedi 🤣🤣😀
Melike_4949 naneliseker_ valla bende göbekli hamile kaldım canım ama birşey demediler sadece doktorun sekreteri karnınız baya büyümüş demişti 😅😅 suyunu hep soruyordum bir sorun yok diyordular çok şükür bakalım cumartesi günü gidicem inşallah
Babydurubaby minik_kurabiyeee teşekkür ederimmm, yani farklı bişey yada çok yersem ölçüyorum da iki minik dolma ekmek de yok yanında yoğurtla normal bi öğün diye düşündüm
minik_kurabiyeee Babydurubaby bende şimdi ölçmeyecegim farkli bir şey yemedim çünkü ayran çorbası salata tavuk yedim
Gulsahkizilkan Babydurubaby Benim de bugün yandı çok anlamadım neden oldu heralde som haftalar yaa ondan
Ebruu06 Gulsahkizilkan neden böyle çıkıyo acaba ben en son cihaz yanlış ölçüyo diyorum yüklemede niye öyle yüksek çıkıyor anlamıyorum
Gulsahkizilkan Babydurubaby Yok ben dayanamam hayattaa 😅😅 Bir gün şey denicem işte böyle gün menüsü gibi yapıp sonra yürüyüp ölçücem bakalımm gerçekten yürüyüş mü etkilii