Babydurubaby Gulsahkizilkan ben magnezyum kullanıyorum istersen bi yaz doktoruna bel ağrın olduğunu verir belki magnezyum
Melike_4949 minik_kurabiyeee akşam açlık 129 ama yemeğin tadına falan bakıp süt içmiştim yüksek sayılır mı
Gulsahkizilkan Babydurubaby ay yaptım kıızz şimdi yediimm 🥲 Yürüyüşe çıkıyoruz 5 dkya 😅 Yağlama değil kıızz lazanya
Melike_4949 minik_kurabiyeee ne yemek yaptın ben kapuska mercimek çorbası dün yapmıştım eşim hasta diye yine mercimek çorbası yaptım
Babydurubaby Gulsahkizilkan ay pardon pardon benim gönlüm bugün toptan karbonhidrata kaymış 😀bende dolma yaptım basmati pirinçle iki tanecik yedim sadeve midem yanıyor bu ara
Melike_4949 naneliseker_ hayır canım karın çevresi bir hafta öndeydi Sadece perinatoloji ve özel doktoru pek fark yoktu dedi
Gulsahkizilkan Babydurubaby Benim de bugün yandı çok anlamadım neden oldu heralde som haftalar yaa ondan
naneliseker_ minik_kurabiyeee var şekerden kaynakli olabiliyor da bende merak ettim burdaki kızların sekeri varya varmidir fazlalık diye
Babydurubaby minik_kurabiyeee ölçmedim vallahi artık çok az ölçüyorum ama 2 küçük dolma yedim az da yedim çok yükselttiğini düşünmüyorum :)
minik_kurabiyeee naneliseker_ anladım evet şekerden kaynaklı olabiliyor yediğimiz şeylerde bazen su fazlalığı yapıyor şekeri olmayanlarda da çok tatlı tuketimine bağlı su fazlalığı olabiliyormuş burda görmüştüm