Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee kesinlikle yürüyüş yürüyüş yürüyüş yanii dengeliyor bayaa. Bide bak geçen gün nar sormuştun yaa arkadaşın diyet listesinde nar ekşisi kesinlikle yeme yazıyor acaba narda çıkarır mı şekeri bilemedim
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aynen vallaha bundan sonra tamamen bende yürüyüşü düzene oturtmam lazım evet nar ekşisi kesinlikle yasak diyor geçen gün sorduğum da yememistim daha iyikide yememisim
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee geçen limon yoktu kısıra nar ekşisi koydum bide booolllcaa koydum şekerimi çıkardı çok şaşırdıımm sonradan nar ekşisinin çıkardığını farkettim 🤦♀️ Çünkü kısır çıkarmıyor normalde
Melike_4949 Gulsahkizilkan ya bugün eşim alıcakti unuttu benim yanımda para yoktu eczanede uzak bizim Buralar hep rampa yarın alır inşallah
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan Allah Allah ya bende kısır falan deneyeceğim şekerimi çıkarmaz umarım pilav çıkarıyor ama kısır falan yedikten sonra hiç ölçmedim
Guzelligim Gulsahkizilkan nar ekşisi sosu mu dogal olandan mi bende geçen disarda çiğ köfte yedim nar eskisinden galiba çok yukseldi
Melike_4949 minik_kurabiyeee kısır= bulgur içinde sebze var birde nar ekşisi koymadan yenilir bence yanında ayran ile
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen ne olur ne olmaz ona göre hareket ediyoruz ölçümlere göre bi an önce al
minik_kurabiyeee Melike_4949 demi yani bulgur pilavı tek olduğu için öyle yukseltiyor yanımda ayran içiyorum ama fayda etmiyor demekki birde bulgura göre yeşilliği daha çok olacak
Melike_4949 minik_kurabiyeee hemen inşallah şuan sürekli kafamda ayran falan içtim yüksekse düşsün diye yüksek mi acabs diye düşünüyorum 🙄
Melike_4949 minik_kurabiyeee birşey yemedim canım ıspanak yemeği mercimek çorbası yoğurt inşallah mercimek çıkarıyor mu acaba