Bernaaa35 minik_kurabiyeee hep yediğim için büyük ihtimalle yemisimdir ama en az 8 saat yemedim öncesinde yemiştim
Gulsahkizilkan Bitiremedim bunu brokoli ve kuskus haşladım karıştırdım yoğurt ve yağ. Bide pasta yedim 5 6 çatal meyveli 🙈🙈 Yarım saat yürüyüş yaptık annemle geldim veee sonuç 98 🥰🥰🥰🥰
Melike_4949 minik_kurabiyeee şeker hastalığı varsa bu kadar yüksek çıkar anca gebelik şekerinde bu kadar çıkmaz ya herhalde
Melike_4949 minik_kurabiyeee bugün ölçmedim kafam rahat 😅 gerçekten yok yüksek çıktı yok şöyle böyle hep stres 🙄
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee kesinlikle yürüyüş yürüyüş yürüyüş yanii dengeliyor bayaa. Bide bak geçen gün nar sormuştun yaa arkadaşın diyet listesinde nar ekşisi kesinlikle yeme yazıyor acaba narda çıkarır mı şekeri bilemedim
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aynen vallaha bundan sonra tamamen bende yürüyüşü düzene oturtmam lazım evet nar ekşisi kesinlikle yasak diyor geçen gün sorduğum da yememistim daha iyikide yememisim
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee geçen limon yoktu kısıra nar ekşisi koydum bide booolllcaa koydum şekerimi çıkardı çok şaşırdıımm sonradan nar ekşisinin çıkardığını farkettim 🤦♀️ Çünkü kısır çıkarmıyor normalde
Melike_4949 Gulsahkizilkan ya bugün eşim alıcakti unuttu benim yanımda para yoktu eczanede uzak bizim Buralar hep rampa yarın alır inşallah