Deletedmom_112 Gulsahkizilkan böyle kaçamak yapınca 2.saate bakıyor musunuz ? Ben lahmacun yedim 118 çıktı 2.saat bakayım dedim 153 çıktı
naneliseker_ Deletedmom_112 2.saate mi lahmacun yediniz. Ben kaçamak yapınca merak ediyorum asıl olcuyorum:)
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 evet ölçtüm ölçüyorum yanii çıkmadı çok şüküürr 🤲🤲 Ama dün çıkmıştı yani dürüm yiyince
Melike_4949 Deletedmom_112 ben bakıyorum çünkü 2. Saat yüksek oluyor genelde bazıları kana çabuk geçiyor bazıları geçmiyor hemen
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan evet demekki öyle şeyler kana geç karışıyor bende çok sevinmiştim halbuki
Babydurubaby Bana kızacaksınız belki ama kaçamak yapıp sürekli ölçmektense düzgün beslenip strese girmemek daha iyi değil mi :) birkaç ay sabredebiliriz bence bebişlerimiz için 💕
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet çookk haklısıınn hele benim çok az kaldıı ama çok fazla yapmıyorumm sanki yahuu 🙈 Kabak yedim yine yoğurt ekmek 115 çıktıı şekerim 🙈 Brokoliyi de haşladım onuda yarın yiceemm 😋😋
Babydurubaby Gulsahkizilkan vallahi bence sen dikkat ediyorsun ya zaten yüksek de çıkmıyor senin 💕ama yüksek çıkacağını bile bile yemek bana üzücü geliyor biraz hem kendimizi hem bebeği strese sokmuş oluyoruz
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet çok şükür çıkmıyor şekerim bi dün işte o da bir daha tövbee 😅 4.000 adım atmışım bugün araba eşimdeydi mecbur metroyla falan gelmek zorunda kaldım. Çoookkkk iyi geldi yürümeekk yürümelerimi arttırıcaamm 🖤
Babydurubaby Gulsahkizilkan bende biraz yürüdüm az önce hava mis gibi :) sapphire avm var biliyorsunuzdur oraya kadar gittim geldim :)
naneliseker_ Gulsahkizilkan iştahım çok:( kocamda baya istahli o yiyince mübarek bende daliyom🤣 gerçi seker olcumune yeni baslayanlardnm belki bende ilerde migdem küçülür doktor devam et derse 🤣
Babydurubaby Gulsahkizilkan evet evet rahatlatıyor valla . Önceden kanyona kadar yürürdüm şimdi gözüm almadı o kadar :)
Babydurubaby naneliseker_ doktorlar zaten çok kilo almamızı istemiyor bende şeker çıkmadan işk kontrollerimde bile meyveyi porsiyonla ye onlar da çok masum değil diyordu.Çok kilo alma ki doğumunda sende bizde bebek de rahat edelim diyordu
Gulsahkizilkan Babydurubaby İyi yürüyormuşsun olsun hiç yoktan iyidir zorlama kendini çok fazla sen bayaa iyi gidiyosunn
naneliseker_ Babydurubaby ben 27 hafta olacağım inşallah 5 kilo aldım. Amaa doktor karnın haftana göre büyük dikkat et dedi kiloda ideal falan demedi bilemedim. Ama kilo zaten iyi bse değil ben kilolu gebe kaldım kilo değilde göbekli..
Figen-7272 Sekeriniz yukseldigi zaman dikkat etmediginiz zaman ne gibi belirtiler oluyor yada oluyor mu bi belirti
Gulsahkizilkan Figen-7272 Bende bir belirti olmuyor açıkçası yada ben farkında değilim. Gerçi şekerim kontrol altında yükselmiyor kaçamak yapmazsam. Sizde ne belirtiler var ki yada var mı
Melike_4949 Figen-7272 baş ağrısı sık idrara çıkma yan ağrıları böbreğime bile vuruyor ağrı ağız kuruluğu susamış hissetmek bendeki belirtileri