Gulsahkizilkan naneliseker_ heee su fazlalığıı doğruu. Benimde bi tık yükselmeye başlamıştı inşallah daha yükselmez bakalım
Melike_4949 Figen-7272 baş ağrısı sık idrara çıkma yan ağrıları böbreğime bile vuruyor ağrı ağız kuruluğu susamış hissetmek bendeki belirtileri
Melike_4949 Deletedmom_112 ben bakıyorum çünkü 2. Saat yüksek oluyor genelde bazıları kana çabuk geçiyor bazıları geçmiyor hemen
Bernaaa35 Babydurubaby merhabalar benim de iki hafta önce yaptırdım şeker yüklemesi aclikta toklukta çok yüksek çıktı anca şeker cihazı aldım bugün 3 gün ölçüp göndericem.ona göre insülin başlaya bilirmisiz dedi doktorum diyet yapicaksin dedi inşallah insülin başlamam ya çok korkuyorum
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan evet demekki öyle şeyler kana geç karışıyor bende çok sevinmiştim halbuki
Figen-7272 Gulsahkizilkan benim sinirda cikti sekerim 140.1 o yuzden sadece dikkat et dendi ama olcum filan yapmiyorum evde ama yemek yedikten sonra bas agrim oluyo bende sekere bagliyorum dogal olarak ve korkutuyo
Gulsahkizilkan Figen-7272 bi ölçüm yapsanız iyi olur. Baş ağrısı genelde tansiyon kaynaklı oluyor tansiyona baktınız mı
minik_kurabiyeee Kızlar akşam açlık şekerim 84 tü açılmıştım ıspanak ve yoğurt yedim bir küçük lokma da ekmek şuan 96 çıktı anlamadım bu işi gitti
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan hayır yani akşam 84 çıktı 2 sefer ölçtüm emin olmak için yedigimde de bir sey yok anlamadım valla
Melike_4949 Gulsahkizilkan evet akşam öğlen açlığı daha düşük oluyor doz artırdılar bakalım ne olucak bu akşamda hiçbir şey yemeden denicem birde bir gün önce yediğimiz şeyler ertesi günü etkiler mi ?
Babydurubaby Gulsahkizilkan birşey soracağım senin de karnında sertleşme oluyır mu ara ara bebek toplanıyor gibi?
Gulsahkizilkan Melike_4949 Etkilemez diye biliyorum. 8 saat aç kalman yeterli oluyor sanırım en son kaçta yiyosun ki sen
Melike_4949 Gulsahkizilkan 9 dan sonra ara öğün var 10.30 da ama yapmıyorum , bazen süt içiyorum yada ayran