Babydurubaby naneliseker_ aynı kanla hem senin cihazından hem de hastanenin cihazından ölçüp karşılaştırıyorlar
Melike_4949 naneliseker_ evet canım sağlık ocağında test et cihazı götür aynı anda ölçtür ama gizli şekerde olabilir kaç haftalıksin bilmiyorum ama bebek büyüdükçe de ortaya çıkabilir şeker varsa
naneliseker_ Melike_4949 bu hafta gideceğim bakalım karşılaşma yaparlar. Gizli evet bende öyle düşündüm:) 27 haftalik olacağım yarın:)
Melike_4949 naneliseker_ inşallah canım 28 29 a kadar dikkat et bakalım ne olucak bende 28 de başladım diyete ve insüline ama benim baştan beri sınırdaydi açlık
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan böyle kaçamak yapınca 2.saate bakıyor musunuz ? Ben lahmacun yedim 118 çıktı 2.saat bakayım dedim 153 çıktı
naneliseker_ Deletedmom_112 2.saate mi lahmacun yediniz. Ben kaçamak yapınca merak ediyorum asıl olcuyorum:)
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 evet ölçtüm ölçüyorum yanii çıkmadı çok şüküürr 🤲🤲 Ama dün çıkmıştı yani dürüm yiyince
Melike_4949 Deletedmom_112 ben bakıyorum çünkü 2. Saat yüksek oluyor genelde bazıları kana çabuk geçiyor bazıları geçmiyor hemen
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan evet demekki öyle şeyler kana geç karışıyor bende çok sevinmiştim halbuki
Babydurubaby Bana kızacaksınız belki ama kaçamak yapıp sürekli ölçmektense düzgün beslenip strese girmemek daha iyi değil mi :) birkaç ay sabredebiliriz bence bebişlerimiz için 💕
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet çookk haklısıınn hele benim çok az kaldıı ama çok fazla yapmıyorumm sanki yahuu 🙈 Kabak yedim yine yoğurt ekmek 115 çıktıı şekerim 🙈 Brokoliyi de haşladım onuda yarın yiceemm 😋😋
Babydurubaby Gulsahkizilkan vallahi bence sen dikkat ediyorsun ya zaten yüksek de çıkmıyor senin 💕ama yüksek çıkacağını bile bile yemek bana üzücü geliyor biraz hem kendimizi hem bebeği strese sokmuş oluyoruz
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet çok şükür çıkmıyor şekerim bi dün işte o da bir daha tövbee 😅 4.000 adım atmışım bugün araba eşimdeydi mecbur metroyla falan gelmek zorunda kaldım. Çoookkkk iyi geldi yürümeekk yürümelerimi arttırıcaamm 🖤
Babydurubaby Gulsahkizilkan bende biraz yürüdüm az önce hava mis gibi :) sapphire avm var biliyorsunuzdur oraya kadar gittim geldim :)
naneliseker_ Gulsahkizilkan iştahım çok:( kocamda baya istahli o yiyince mübarek bende daliyom🤣 gerçi seker olcumune yeni baslayanlardnm belki bende ilerde migdem küçülür doktor devam et derse 🤣
Babydurubaby Gulsahkizilkan evet evet rahatlatıyor valla . Önceden kanyona kadar yürürdüm şimdi gözüm almadı o kadar :)