naneliseker_ Gulsahkizilkan yok ama 2 3 kez olcuyorum emin olmak için. Bide kaynanam seker hastası oda ölçüyor yüksek çıkıyor aynı aletle. Gizli seker sanırım benim arada cikanlardan mi anlamadim
naneliseker_ Gulsahkizilkan ediyorum çünkü suyun fazla değilde sınırda dedi fazla gbi bse demek istedi doktorb
naneliseker_ minik_kurabiyeee bilemedim cann aynı marka arkdsm da kullandi baya neyse ölçmeye devam 1 hafta
Melike_4949 naneliseker_ senin şekerin yok bence yada cihazında hata var Nescafe şekerli ve yasak onu içtiğinde en az 140 160 arası çıkardı benim mesela sen sağlık ocağında test et bir yediklerine göre normal
naneliseker_ Melike_4949 makinayi sağlık ocağına mi götürürüm cnm ? Kaynanam ölçüyor bu markdan arkadasiminda var ama bilemedim. Emin olmak için 2 3 kez de olctum aynı.. veya seker yok glokoz falan yuksellti her ihtimal var :) ölcyim bakayım 1 hafta
Babydurubaby naneliseker_ evet sağlık ocağına götürüp kontrol ettirebilirsiniz bende 2 kez ettirdim için rahat olur hem.
Melike_4949 naneliseker_ evet canım sağlık ocağında test et cihazı götür aynı anda ölçtür ama gizli şekerde olabilir kaç haftalıksin bilmiyorum ama bebek büyüdükçe de ortaya çıkabilir şeker varsa
Babydurubaby naneliseker_ aynı kanla hem senin cihazından hem de hastanenin cihazından ölçüp karşılaştırıyorlar
naneliseker_ Melike_4949 bu hafta gideceğim bakalım karşılaşma yaparlar. Gizli evet bende öyle düşündüm:) 27 haftalik olacağım yarın:)
Melike_4949 naneliseker_ inşallah canım 28 29 a kadar dikkat et bakalım ne olucak bende 28 de başladım diyete ve insüline ama benim baştan beri sınırdaydi açlık