2lokummannesiii Gulsahkizilkan ordan annemle pazara gitsem herhalde baya bir düşer yürüme mesafesi çok çünkü.
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii düşürür bence hareket çok etki ediyor gerçekteenn. Annem geldi benimde yarın akşam başlıyorum yürüyüşe. Bide bugünde durmadım yerimde yemekti tatlıydı falan kek yaptım tarçın elma cevizli 1.5 dilim falan yedim 109 çıktıı 🙈🙈
2lokummannesiii Gulsahkizilkan ay oğlumu okula gönderdim kreşe yani 😂 şuan uyku sinyalleri oynaşıyor başımda uyku ön planda gibi 😂
Deletedmom_112 naneliseker_ sizin yüklemede değeriniz kaç çıktı maşallah bence hep düşük güzel değerleriniz şeker yok gibi 🥰
naneliseker_ Deletedmom_112 226 canım. Bende birsey anlamadim. Sekri yuklediler 1 saat 226 2.saat 112 idi.. doktor gizli seker dedi evd olck dedi dün başladım:)
Deletedmom_112 Melike_4949 canım gece bişey yedin mi ? Bide sen gece uyanıp ölçsene bi 3 4 gibi acaba seninki çok aç kalmaktan mı yükseliyor hem gece çok yemekten hem de gece çok aç yatmaktan olabiliyor bende çözemedim ay bu açlık işini
naneliseker_ Deletedmom_112 diyete de çok başlamadım ama 3 gündür seker8 kestim. Normalde sekersiz duramıyorum.
Melike_4949 Deletedmom_112 öyle yapiyim bir canım bugün dahiliyeye gidicem inşallah akşam ara öğün bile yapmadım ve açtım yani 🤷🏻♀️ ben çok aç kaldığım içinde olabilir bilemiyorum 9 dan sonra birşey yemedim 9 da kullandığım insülin etki etmiyor bence bana