2lokummannesiii naneliseker_ benimde makinem ilk gebeliğimde kullandığım marka eBsensor doğru ölçüyor o da.
naneliseker_ minik_kurabiyeee yok ben düşük de çıksa dikkat edcm denemek için bide cnm cekti bisküvi yedim ama yarın devam sekersiz ekmeksiz
2lokummannesiii naneliseker_ o an yanlış ölçmüş bence güvenmediğin an tekrar ölç başka parmağından. Sanmıyorum o kadar düşük olduğunu çünkü mısır yükseltir.
2lokummannesiii Kızlar benim canım pastane kuruvasanından istiyor kardeşimin çalıştığı yerde çok güzel yapıyorlar yarın da annemler gidecek oraya bende sabah gitsem yesem diyorum bir kereden ne olur ki. Bilirsiniz çikolatalı değil hani şu puf puf sade olanlardan.
naneliseker_ 2lokummannesiii valla canım bisküvi cekti 1 paket yedim :) yarın sekersiz hayata devam.🤣 129 130 larva çıktı biskuviden sonra sende ölcersn
2lokummannesiii Gulsahkizilkan ordan annemle pazara gitsem herhalde baya bir düşer yürüme mesafesi çok çünkü.
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii düşürür bence hareket çok etki ediyor gerçekteenn. Annem geldi benimde yarın akşam başlıyorum yürüyüşe. Bide bugünde durmadım yerimde yemekti tatlıydı falan kek yaptım tarçın elma cevizli 1.5 dilim falan yedim 109 çıktıı 🙈🙈
2lokummannesiii Gulsahkizilkan ay oğlumu okula gönderdim kreşe yani 😂 şuan uyku sinyalleri oynaşıyor başımda uyku ön planda gibi 😂
Deletedmom_112 naneliseker_ sizin yüklemede değeriniz kaç çıktı maşallah bence hep düşük güzel değerleriniz şeker yok gibi 🥰