Deletedmom_112 naneliseker_ sizin yüklemede değeriniz kaç çıktı maşallah bence hep düşük güzel değerleriniz şeker yok gibi 🥰
2lokummannesiii Gulsahkizilkan ay oğlumu okula gönderdim kreşe yani 😂 şuan uyku sinyalleri oynaşıyor başımda uyku ön planda gibi 😂
naneliseker_ Deletedmom_112 226 canım. Bende birsey anlamadim. Sekri yuklediler 1 saat 226 2.saat 112 idi.. doktor gizli seker dedi evd olck dedi dün başladım:)
Deletedmom_112 Melike_4949 canım gece bişey yedin mi ? Bide sen gece uyanıp ölçsene bi 3 4 gibi acaba seninki çok aç kalmaktan mı yükseliyor hem gece çok yemekten hem de gece çok aç yatmaktan olabiliyor bende çözemedim ay bu açlık işini
naneliseker_ Deletedmom_112 diyete de çok başlamadım ama 3 gündür seker8 kestim. Normalde sekersiz duramıyorum.
Melike_4949 Deletedmom_112 öyle yapiyim bir canım bugün dahiliyeye gidicem inşallah akşam ara öğün bile yapmadım ve açtım yani 🤷🏻♀️ ben çok aç kaldığım içinde olabilir bilemiyorum 9 dan sonra birşey yemedim 9 da kullandığım insülin etki etmiyor bence bana
Deletedmom_112 naneliseker_ o zaman bence sadece şekerli şeylrer etkiliyor eğer karbonhidrat içeren şeyler yükseltmiyorssa özellikle ekmek yükseltmiyorsa çok iyi
Gulsahkizilkan Günaydıınn açlığım 73 🖤 Kahvaltı 1 yumurta 1 salatalık çeyrek ekmek ve süt tokluk 120 🌸 Bide kahvaltımı sütsüz denicem yarın
Melike_4949 Gulsahkizilkan çok iyi masallah gece ara öğün olarak ne yapıyorsunuz sabah kaçta kahvaltı yapıyorsunuz
Gulsahkizilkan Melike_4949 ben gece ara öğün yapmıyorum en geç 9.30da meyvemi yemiş oluyoruumm o da abartmıyoru yarım meyve yiyorum nektarii🥰 Sabah8.15-8.30 gibi kahvaltımı yapıyorum işe geldiğim için ama son haftam bu haftaa 9-9.30a sarkar kahvaltım
Melike_4949 Gulsahkizilkan anladım canım teşekkür ederim Rabb’im sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah ❤️