minik_kurabiyeee Babydurubaby hafif olmuştu un falan da hiç koymadım elim bir gitti geldi geri vazgeçtim ama düşük çıkınca aşırı sevindim yaa😂😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 yok şuan aç hissetmiyorum çorbadan 2 kaseye yakın yedim hatta ekmek hiç yemedim😂
Melike_4949 Babydurubaby annemler yeni taşındığı için doğalgaz bağlanmadi henüz benim de ocağım tüplü tüpüm bitti o yüzden lahmacun yemek zorunda kaldım akşam açlık 98 tokluk 1 saat 155 ☺️
2lokummannesiii Deletedmom_112 olsun 90 üstü olması sorun değil yemek yedikten sonra yükselmez. Düşük şekerde yükselme oranı daha fazla oluyor. Mesela ben 78 öğlen açlığıyla kısır ve yoğurt yemiştim 128 çıkmıştı o gün. Birden yediğim için sanırım.
Deletedmom_112 2lokummannesiii aa evet cidden açlığım çok düşünce birden çok çıkıyor ama açlığım 90 lardayken normal çıkıyor. Ama ben genede açlık 90lardayken insülin başlarlar diye çok korkuyorum
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Benim açlıklarım 75 80 arası çıkıyodu bugün 95 çıktı neden acaba. Halbu ki yatarken ölçtüm meyve yemiştim 109 mu neydi