Deletedmom_112 2lokummannesiii ben de hemen hemen bu saatlerde yiyorum 2 saat ara ile öğlen ve akşam açlığınız kaç çıkıyor ?
2lokummannesiii Deletedmom_112 öğlen açlığımı cumartesi ilk kez ölçtüm 78 çıkmıştı. Baya bir düşmüştü hatta ama süt içiyorum ya ara öğünde o işe yarıyor. Akşamı ölçmedim hiç canım. Zaten ben genelde ölçmüyorum şekerimi kaçak yapmıyorum diye her öğünde kusana kadar yoğurt yiyorum bir de😂
Gulsahkizilkan İşten çıkmadan 3 4 kaşık pırasa yedim yoğurt yedim yarım ekmek yedim 93 çıktı şekerim. Kızlarla çıktık arkadaş ayıptır söylemesi profiterol söyledi 1 top yedim çay kahve içtim 121 çıktıı 🌸🌸 Daha da bişey yemem zaten belki meyve çok az
Deletedmom_112 2lokummannesiii bende yoğurt yiyorum ama yeteri kadar değil demekki her öğünde süt mü içiyorsunuz ben bi öğün kefir bi öğün yoğurt bi öğün süt içiyordum açlıklarım hep 90 üstü :(
minik_kurabiyeee Kızlarrrr ben şok oldummm şuan daaaa kabak yoğurtlaması ile domates çorbası ictimm şekerim 89 ciktiiiii
Sevgisss minik_kurabiyeee bende aşırı geriliyorum şuan birazdan ölçücem içimden çok yüksek rakamlar geçiyor 😣🫠
minik_kurabiyeee Melike_4949 demiii iki sefer ölçtüm ikisinde de 89 çıktı iki ayrı elimden ölçtüm birde
2lokummannesiii Deletedmom_112 olsun 90 üstü olması sorun değil yemek yedikten sonra yükselmez. Düşük şekerde yükselme oranı daha fazla oluyor. Mesela ben 78 öğlen açlığıyla kısır ve yoğurt yemiştim 128 çıkmıştı o gün. Birden yediğim için sanırım.
Babydurubaby minik_kurabiyeee dengeli yiyince hem aç kalınmıyor hemde düşük çıkıyor dimi :) düzene sokunca çok rahat gidiyor aslında :)
minik_kurabiyeee Babydurubaby hafif olmuştu un falan da hiç koymadım elim bir gitti geldi geri vazgeçtim ama düşük çıkınca aşırı sevindim yaa😂😂
Melike_4949 Babydurubaby annemler yeni taşındığı için doğalgaz bağlanmadi henüz benim de ocağım tüplü tüpüm bitti o yüzden lahmacun yemek zorunda kaldım akşam açlık 98 tokluk 1 saat 155 ☺️
minik_kurabiyeee Melike_4949 yok şuan aç hissetmiyorum çorbadan 2 kaseye yakın yedim hatta ekmek hiç yemedim😂