2lokummannesiii Deletedmom_112 Evet canım abimiz var 4 yaşında😂 şimdi de onun istediği gibi bir kız kardeşi olacak🫠🫠
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah şimdi tam düzene girer makineyide diğer gitmende sorarsın ama turuncuyu bütün vurulmalarinda mı 6 yapacaksın canım
Babydurubaby 2lokummannesiii bana doktorum son 3 aylıkmdönemde vardı şuan onu kullanıyorum vallahi :)
minik_kurabiyeee Melike_4949 her bünyeden bünyeye değişiyor tabikide insülin ihtiyacı canım bu şekilde dene birde çünkü şekerin aşırı yükseliyor seninki
Melike_4949 minik_kurabiyeee ever evet en ufak şeyde fırlıyor zaten açlığım yüksek dikkatli bir şekilde kullanırım canım şimdi ilk dozu eve geçince vurucam turuncu olanı
Babydurubaby Bende bugün eşyaları çıkardım , bu benim bebeklik battaniyem inşallah şimdi kızıma kullanıcam 💕
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan bu benim çıkarmıyor şekerimi dometeslisi falan da var onlar da çok güzel
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay geçen gün gördüm elim bi gitti geldi alsam mı almasam mi diye sen dene de bende ona göre alayım 🤭