2lokummannesiii Gulsahkizilkan elenetal 2 yi ben emzirirken kullanmıştım bak iyi bir vitaminse ondan alsın eşim bari.
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Doğuma kadar kullanıcaksın dedii sonrasında emzirme dönemini verir mi bilmiyoruumm
2lokummannesiii Babydurubaby yok doktorum bir şey demez sadece hepsi bulantı yapar dedi bana hiç kullanma istersen dedi. Ama direnç için ihtiyacım var sanki. Elenetal 2 emzirme dönemi için yalnız ben oğlumu emzirirken kullanmıştım.
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Ben koyuyorum eşim yiyor çünkü. Mesela haşlama yaptıysam 1 2 tane yiyorum sorun olmuyor bende açıkçası
2lokummannesiii Deletedmom_112 Evet canım abimiz var 4 yaşında😂 şimdi de onun istediği gibi bir kız kardeşi olacak🫠🫠
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Sen biraz risklisin hiç koyma 😅😅 Pırasa canım çekiyor mesela onu alırım yaparım ona koymamm. Dün kereviz aldım onu rendeleyip yoğurtlu sarımsaklı yapıcamm. Kabağım var bide onuda yapıcamm. Bak sana seçenek seç beğen al 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee tamam canım dozumu yükseltti turuncu 6 lewemir yeşil olan 8 yaptı saatleri aynı şekerin yüksek seyrediyor dedi cumartesi pazar ölç pazartesi sabah gel dedi cihaza bakmadi çıkıyormuş 5 10 dk geç gelsem gidiyormuş kadın 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah şimdi tam düzene girer makineyide diğer gitmende sorarsın ama turuncuyu bütün vurulmalarinda mı 6 yapacaksın canım
Babydurubaby 2lokummannesiii bana doktorum son 3 aylıkmdönemde vardı şuan onu kullanıyorum vallahi :)
minik_kurabiyeee Melike_4949 her bünyeden bünyeye değişiyor tabikide insülin ihtiyacı canım bu şekilde dene birde çünkü şekerin aşırı yükseliyor seninki
Melike_4949 minik_kurabiyeee ever evet en ufak şeyde fırlıyor zaten açlığım yüksek dikkatli bir şekilde kullanırım canım şimdi ilk dozu eve geçince vurucam turuncu olanı