Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Sen biraz risklisin hiç koyma 😅😅 Pırasa canım çekiyor mesela onu alırım yaparım ona koymamm. Dün kereviz aldım onu rendeleyip yoğurtlu sarımsaklı yapıcamm. Kabağım var bide onuda yapıcamm. Bak sana seçenek seç beğen al 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee tamam canım dozumu yükseltti turuncu 6 lewemir yeşil olan 8 yaptı saatleri aynı şekerin yüksek seyrediyor dedi cumartesi pazar ölç pazartesi sabah gel dedi cihaza bakmadi çıkıyormuş 5 10 dk geç gelsem gidiyormuş kadın 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah şimdi tam düzene girer makineyide diğer gitmende sorarsın ama turuncuyu bütün vurulmalarinda mı 6 yapacaksın canım
2lokummannesiii Babydurubaby yok doktorum bir şey demez sadece hepsi bulantı yapar dedi bana hiç kullanma istersen dedi. Ama direnç için ihtiyacım var sanki. Elenetal 2 emzirme dönemi için yalnız ben oğlumu emzirirken kullanmıştım.
Babydurubaby 2lokummannesiii bana doktorum son 3 aylıkmdönemde vardı şuan onu kullanıyorum vallahi :)
2lokummannesiii Deletedmom_112 Evet canım abimiz var 4 yaşında😂 şimdi de onun istediği gibi bir kız kardeşi olacak🫠🫠
minik_kurabiyeee Melike_4949 her bünyeden bünyeye değişiyor tabikide insülin ihtiyacı canım bu şekilde dene birde çünkü şekerin aşırı yükseliyor seninki
Melike_4949 minik_kurabiyeee ever evet en ufak şeyde fırlıyor zaten açlığım yüksek dikkatli bir şekilde kullanırım canım şimdi ilk dozu eve geçince vurucam turuncu olanı
Babydurubaby Bende bugün eşyaları çıkardım , bu benim bebeklik battaniyem inşallah şimdi kızıma kullanıcam 💕