Melike_4949 Gulsahkizilkan evet canım inşallah nasip olur kiloluyum ben birde sezeryan olsam zor iyileşir diye düşünüyorum 🥺
Gulsahkizilkan Melike_4949 Ben sezaryen istiyorumm bakalım yarın kontrolüm var doktorumla konuşucam yinee
Deletedmom_112 Melike_4949 sabah açlığım benimde 90 ı geçiyor hep nası düşecekse zaten açız daha napcaz
Melike_4949 Deletedmom_112 yani geceden birşey yemiyoruz yine yüksek öğlen akşam açlıklarim daha düşük çıkıyor 😅
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet çookkk yakınıızzz 🥰🥰 Çoğu gitti azı kaldı ama geçmiyor son haftalar yahu 😅
Babydurubaby Kahvaltımda tükettim 125 çıkardı, sürekli olmasa da arada yiyebiliriz kızlar şeker ilavesiz
Babydurubaby Melike_4949 kaya çiftliği diye bi peynirci var eğer istanbulda yaşıyorsanız birçok yerde var ordan aldım ama trendyola da bakın vardır bence markası pol’s :)
Melike_4949 Babydurubaby Anadolu yakasında yaşıyorum canım bakim bir var mı yakınlarda varmış canım oturduğum ilçede
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaaa arabanın olmaması da aşırı kötü yaa inşallah kuzum haber et banada merak ettim bende 🥰
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım bakalım gidicem bugün doz için kafama göre kullanamam zaten 🐣
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ayy çok şükür açlığım 85 e düşmüş şimdi ölçtüm kahvaltı yapcam ama ne yesem kararsızım 😂