minik_kurabiyeee Babydurubaby bugün çubuk tarçın vardi bir tane içine attim bir bardak süte tabikide aşırı tuketilmedigi zaman bende zararı olacağını düşünmüyorum ama yinede soracağım
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee çok kullanmayacaksanız çay kaşının ucuyla atsan kafi zaten her şeyin fazlası zarar sadece tarçın için değil. Ama siz genede sorun tabiki her gebelik bir değil her dokotrun görüşüde çok farklı.
glbhrr1 Kızlar sizce kalıcı olur mu şeker? Bende genetik ailemin yarısı şeker hastalığı doğumdan sonra kalıcı olur diye endişeliyim
Gulsahkizilkan Günaydıınnn kahvaltım aceleye geldii 1 yumurta pişirdim çeyrek ekmek ve süüt 🥲 Açlığım 80di ölçtüğümde
Deletedmom_112 Melike_4949 sabah açlığım benimde 90 ı geçiyor hep nası düşecekse zaten açız daha napcaz
Melike_4949 Gulsahkizilkan bugün gidebilirim canım gün içinde her hangi bir saatte benimde sadece sabah açlığı yüksek çıkıyor diğer açlıklar 90 110 arası çıkıyor 🤔🤔
Melike_4949 Gulsahkizilkan evet öyle yapicam canım bence doğru ölçüm yapmıyor yada insülin yeterli gelmiyor gerçekten akşam birşey yemedim doğru düzgün
Melike_4949 Gulsahkizilkan içtim canım her akşam içiyorum ama bana iki galeta yememi yazmış hemşire insülinden sonra galeta yemesemmi artık acaba
Gulsahkizilkan Melike_4949 Arkadaşa katılıyorum. Bian önce karşılaştırma yapmanız gerekiyor. Sizinde daha vardı haftanız galiba yanlış hatırlamıyosam
Babydurubaby Bence siz böyle acabalarla uğraşmaktansa önce makinenizi kontrol ettirin boşuna sizde stres oluyorsunuz bebek de .Ben sizin yerinizde olsam çoktan ölçtürmüştüm
Melike_4949 Babydurubaby bugün gidicem inşallah ya hastene yürüme mesafesinden uzak gün içinde gitmeye calisicam