Melike_4949 Gulsahkizilkan içtim canım her akşam içiyorum ama bana iki galeta yememi yazmış hemşire insülinden sonra galeta yemesemmi artık acaba
Gulsahkizilkan Melike_4949 Arkadaşa katılıyorum. Bian önce karşılaştırma yapmanız gerekiyor. Sizinde daha vardı haftanız galiba yanlış hatırlamıyosam
Babydurubaby Bence siz böyle acabalarla uğraşmaktansa önce makinenizi kontrol ettirin boşuna sizde stres oluyorsunuz bebek de .Ben sizin yerinizde olsam çoktan ölçtürmüştüm
Melike_4949 Babydurubaby bugün gidicem inşallah ya hastene yürüme mesafesinden uzak gün içinde gitmeye calisicam
Melike_4949 Gulsahkizilkan evet canım inşallah nasip olur kiloluyum ben birde sezeryan olsam zor iyileşir diye düşünüyorum 🥺
Gulsahkizilkan Melike_4949 Ben sezaryen istiyorumm bakalım yarın kontrolüm var doktorumla konuşucam yinee
Deletedmom_112 Melike_4949 sabah açlığım benimde 90 ı geçiyor hep nası düşecekse zaten açız daha napcaz
Melike_4949 Deletedmom_112 yani geceden birşey yemiyoruz yine yüksek öğlen akşam açlıklarim daha düşük çıkıyor 😅
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet çookkk yakınıızzz 🥰🥰 Çoğu gitti azı kaldı ama geçmiyor son haftalar yahu 😅
Babydurubaby Kahvaltımda tükettim 125 çıkardı, sürekli olmasa da arada yiyebiliriz kızlar şeker ilavesiz
Babydurubaby Melike_4949 kaya çiftliği diye bi peynirci var eğer istanbulda yaşıyorsanız birçok yerde var ordan aldım ama trendyola da bakın vardır bence markası pol’s :)
Melike_4949 Babydurubaby Anadolu yakasında yaşıyorum canım bakim bir var mı yakınlarda varmış canım oturduğum ilçede