Melike_4949 minik_kurabiyeee oyyy masallah Rabb’im sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah canım ❤️🤲
Deletedmom_112 Babydurubaby bende tam sütümü aldım foruma girmiştim 🥰 @minik_kurabiyeee ben tarçın koyuyorum canım şekerimi dengeliyor bana çok iyi geldi doktorumda izin verdi
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ben kadın doğum doktoruma soracağım onu ya bugün sütun içine kattım içtim diyetisyenim onermedi kendi doktoruma sorcam
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee çok kullanmayacaksanız çay kaşının ucuyla atsan kafi zaten her şeyin fazlası zarar sadece tarçın için değil. Ama siz genede sorun tabiki her gebelik bir değil her dokotrun görüşüde çok farklı.
minik_kurabiyeee Babydurubaby bugün çubuk tarçın vardi bir tane içine attim bir bardak süte tabikide aşırı tuketilmedigi zaman bende zararı olacağını düşünmüyorum ama yinede soracağım
glbhrr1 Kızlar sizce kalıcı olur mu şeker? Bende genetik ailemin yarısı şeker hastalığı doğumdan sonra kalıcı olur diye endişeliyim
Gulsahkizilkan Günaydıınnn kahvaltım aceleye geldii 1 yumurta pişirdim çeyrek ekmek ve süüt 🥲 Açlığım 80di ölçtüğümde
Deletedmom_112 Melike_4949 sabah açlığım benimde 90 ı geçiyor hep nası düşecekse zaten açız daha napcaz