Melike_4949 minik_kurabiyeee amin inşallah canım benimde minnoş kızımın sağlığı daha önemli kurban olurum verene ❤️🤲
minik_kurabiyeee Melike_4949 ayy öyle vallaha oyyy bı sağ salim doğsa prensesim ismi ne olacak belli mi
Melike_4949 aysu-citak98 ay ben ekmeksiz midem bulanıyor ya çok kötü oluyorum hele sabah asla iki dilimde olsa yemem lazım 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 amine erva dedik ama amine isminden emin değiliz ama bi yandan da uyumlu bir isim bakalım ama büyük ihtimalle amine erva olcak minnoşumun adı 💖🌺
Melike_4949 minik_kurabiyeee oyyy masallah Rabb’im sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah canım ❤️🤲
Deletedmom_112 Babydurubaby bende tam sütümü aldım foruma girmiştim 🥰 @minik_kurabiyeee ben tarçın koyuyorum canım şekerimi dengeliyor bana çok iyi geldi doktorumda izin verdi
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ben kadın doğum doktoruma soracağım onu ya bugün sütun içine kattım içtim diyetisyenim onermedi kendi doktoruma sorcam
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee çok kullanmayacaksanız çay kaşının ucuyla atsan kafi zaten her şeyin fazlası zarar sadece tarçın için değil. Ama siz genede sorun tabiki her gebelik bir değil her dokotrun görüşüde çok farklı.
minik_kurabiyeee Babydurubaby bugün çubuk tarçın vardi bir tane içine attim bir bardak süte tabikide aşırı tuketilmedigi zaman bende zararı olacağını düşünmüyorum ama yinede soracağım