2lokummannesiii minik_kurabiyeee yalnız olacaktı dimi? Bir de devlette normal olsaydı yazardı diye düşünüyorum sezaryen olduysa yazamaz hemen yalnız olduğu için. Ben de merak ettim.
minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 aynen ya sezeryan mı oldu ne yaptı birde tek olacaktı yanında refakatçi falan olmayacaktı
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii evet yaa yalnız olacaktı kızcağız baya zorlanacak aynen yaa devlette sürekli birilerini de almıyorlar Rabbim yardımcısı olsun inşallah yaa ne yaptı gerçekten merak ediyorum
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii olabilir çünkü bebek en son 4 kiloydu hakkından hayırlısı olsun inşallah yaa
NewbieMommy Deletedmom_112 rapor cikartiliyor sonra recete yaziliyor. Bana doktor rapor cikartti sonra 5 kutu reçete etti.
Deletedmom_112 Kubra_haciomer o zaman hiç uğraşmaya değmez postlarda ücretsiz alanları okudum şaşırdım reçete edildiğini falan bilmiyordum
Deletedmom_112 NewbieMommy reçeteli haline para ödediniz mi peki sanırsam ben 50 çubuğu 120 tl alıyorum nornal mi peki ?
NewbieMommy Kubra_haciomer umarım canım deneyeceğim. Normalde diyetisyene gidecektim bu hafta randevu almistim ama iptal ettim zamlardan önce 900dü Allah bilir şimdi ne olmuştur deneme yanilma yontemiyle kendim devam edeyim dedim ondan buraya da bi sorayim dedim😊