Beklenenim11 Kubra_haciomer burdada sınırlar türkiyedekiyle aynı canım Açlık 90 Saat tokluk 120 Ama burda 1. Saati ölçmemizi istemiyorlar Bence bi dene yükseltmiyosa yersin benim diyetimde 6 kasık makarna serbesti
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee yağlılar etkiliyor maalesef bide gece insilün seviyesi düşermiş diyetisyenim gündüz ye demişti bana
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer sanmıyorum yaa işte yatmadan önce kuruyemiş yedim peynir domates yemiştim birde 😏
2lokummannesiii minik_kurabiyeee yalnız olacaktı dimi? Bir de devlette normal olsaydı yazardı diye düşünüyorum sezaryen olduysa yazamaz hemen yalnız olduğu için. Ben de merak ettim.
minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 aynen ya sezeryan mı oldu ne yaptı birde tek olacaktı yanında refakatçi falan olmayacaktı
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii evet yaa yalnız olacaktı kızcağız baya zorlanacak aynen yaa devlette sürekli birilerini de almıyorlar Rabbim yardımcısı olsun inşallah yaa ne yaptı gerçekten merak ediyorum
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii olabilir çünkü bebek en son 4 kiloydu hakkından hayırlısı olsun inşallah yaa