naneliseker_ NewbieMommy bende 33 34 den sonra şekerim yüksek çıkmaya başladı. O zamana kadar bende nasıl seker var diyordum yinede dikkat et. Hafta ilerledikçe oluyormuş bazısında doktorum demişti burdaki kızlarda öyle dedi :)
minik_kurabiyeee NewbieMommy valla benimde kafam çok karıştı 😅 yani patates kızartması işte böyle garip bir şey bu şeker yaa verem edecek benii😅ama yanında yumurta yedim ve yedikten sonra insülini vurdum
Deletedmom_112 NewbieMommy ahaha hadi bakalım 😂 bazısında yükseltiyor bazısında yükseltmiyor un patates havuç katmayın sadece mercimek öyle deneyin bi. 1 kepçe çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor ona göre tüketirsiniz
Gayekaragoz NewbieMommy bana da uyku saatlerini düzenle dedi ama o kadar erken kalk demedi bende rutini bozmadım
NewbieMommy Gayekaragoz bana kesin kalkcaksın dedi sabah 9da kalkip 9.30da kahvaltıya oturuyorum :( hatta dedim ki sabah 10 gece 1 yapalım yatışı dedim olmaz dedi😔
Deletedmom_112 Kevserehdhd ben diyet yapıyorum ama ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez eve cihaz alıp kendim takip yaptım baktım yükseliyor hemen diyete başladım o yüzden yüklemede de sınırda çıktı şükür. Sana kaçlık yaptılar kaç çıktı ?
naneliseker_ NewbieMommy yokk kız bozulmasın. Sen ölçülerini yap l, vazifeni yapıyorsun sonucta herkeste aynı olmaz. Ama geneli böyle duydum🥲🥹🥰
NewbieMommy Gayekaragoz 3 ana öğün 3 ara öğün var. Aç kalmıyorum hattamidem bulanacak kadar tıka basa bir menüm var ama hep aynı şeyler olduğu için sıkıldım
Kevserehdhd Deletedmom_112 baştan beri riskli niydi şeker neden takip ettinz 75 mg yapıldı 1.saat 218 cikti
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee öğlene patlıcan yemeği var akşamada ızgara et tavuk ya da balık. Diyetisyenin listeyi yapıyorum hep bende hep eşime düşünüyorum ona ne yapsam diye
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ama aklımdan hep güzel yemekler geçiyor sulu köfte, karnıyarık, patlıcan musakka, güveç, sote, islim kebabı, çöp şiş, tavuk şiş 😂😂😂 artık yemeklerle kafayı bozdum
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ay bende o tarz bir şey yapayım diyorum ama bakalım diyetisyenin verdiği liste yükseltiyor benim şekerimi
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ızgarayı nasıl yapıyorsun yaa tavada falan mı yoksa dışarı da mangalda mı
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ben normalde patlıcan hayatta sevmezdim ama hamileliğimde garip şekilde yemeye başladım 😂 ve artık seviyorum😂😂
Deletedmom_112 Kevserehdhd yoo riskli değildi ben kan tahlillerimde çok çıktığını gördüm kendim takip ettim şekerden çok korkuyordum ben dikkat etmek ve hep sağlıklı beslenmek istedim bebiş için. Benimde 156 çıktı 75 mg da