NewbieMommy Deletedmom_112 yesil mercimek çorbasını dün bitirdim🙈 ezogelin yaptım artık mercimek yükseltir diyorlar ama deneyeyim bakayım bi. Listeyi ss aldım merfimek bitince birini yaparım artık😅
Deletedmom_112 NewbieMommy ahaha hadi bakalım 😂 bazısında yükseltiyor bazısında yükseltmiyor un patates havuç katmayın sadece mercimek öyle deneyin bi. 1 kepçe çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor ona göre tüketirsiniz
NewbieMommy minik_kurabiyeee ay çok kafam karisiyor bak birde patates kizartmasi yani çok iyi değil mi 121🤭
minik_kurabiyeee NewbieMommy valla benimde kafam çok karıştı 😅 yani patates kızartması işte böyle garip bir şey bu şeker yaa verem edecek benii😅ama yanında yumurta yedim ve yedikten sonra insülini vurdum
minik_kurabiyeee Kevserehdhd evet kullanıyorum şeker çok değişiklik gösteriyor maalesef bende de ayran çorbası bir düşürürken diğerinde yükseltti dakikası dakikasını tutmuyor maalesef 😕 ama ben yumurta da yemiştim yanında
naneliseker_ NewbieMommy bende 33 34 den sonra şekerim yüksek çıkmaya başladı. O zamana kadar bende nasıl seker var diyordum yinede dikkat et. Hafta ilerledikçe oluyormuş bazısında doktorum demişti burdaki kızlarda öyle dedi :)
Gayekaragoz NewbieMommy bana da uyku saatlerini düzenle dedi ama o kadar erken kalk demedi bende rutini bozmadım
NewbieMommy Gayekaragoz bana kesin kalkcaksın dedi sabah 9da kalkip 9.30da kahvaltıya oturuyorum :( hatta dedim ki sabah 10 gece 1 yapalım yatışı dedim olmaz dedi😔
Deletedmom_112 Kevserehdhd ben diyet yapıyorum ama ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez eve cihaz alıp kendim takip yaptım baktım yükseliyor hemen diyete başladım o yüzden yüklemede de sınırda çıktı şükür. Sana kaçlık yaptılar kaç çıktı ?
naneliseker_ NewbieMommy yokk kız bozulmasın. Sen ölçülerini yap l, vazifeni yapıyorsun sonucta herkeste aynı olmaz. Ama geneli böyle duydum🥲🥹🥰
NewbieMommy Gayekaragoz 3 ana öğün 3 ara öğün var. Aç kalmıyorum hattamidem bulanacak kadar tıka basa bir menüm var ama hep aynı şeyler olduğu için sıkıldım
Kevserehdhd Deletedmom_112 baştan beri riskli niydi şeker neden takip ettinz 75 mg yapıldı 1.saat 218 cikti
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee öğlene patlıcan yemeği var akşamada ızgara et tavuk ya da balık. Diyetisyenin listeyi yapıyorum hep bende hep eşime düşünüyorum ona ne yapsam diye
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ama aklımdan hep güzel yemekler geçiyor sulu köfte, karnıyarık, patlıcan musakka, güveç, sote, islim kebabı, çöp şiş, tavuk şiş 😂😂😂 artık yemeklerle kafayı bozdum
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ay bende o tarz bir şey yapayım diyorum ama bakalım diyetisyenin verdiği liste yükseltiyor benim şekerimi
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ızgarayı nasıl yapıyorsun yaa tavada falan mı yoksa dışarı da mangalda mı
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ben normalde patlıcan hayatta sevmezdim ama hamileliğimde garip şekilde yemeye başladım 😂 ve artık seviyorum😂😂