Deletedmom_112 minik_kurabiyeee on call canım ben çok memnunum counter plus, accu chek, viva chek bunlarda çok iyi seninki neydi ?
Deletedmom_112 NewbieMommy yeşil mercimek çorbası bol vitamin Kırmızı mercimek çorbası Şehriye çorbası Brokoli çorbası Yayla çorbası Tavuk çorbası
NewbieMommy Deletedmom_112 yesil mercimek çorbasını dün bitirdim🙈 ezogelin yaptım artık mercimek yükseltir diyorlar ama deneyeyim bakayım bi. Listeyi ss aldım merfimek bitince birini yaparım artık😅
minik_kurabiyeee NewbieMommy hahahha çok iyii😅 ben sabah kahvaltı da patates kızartması yedim 121 çıktı kızzz
Kevserehdhd minik_kurabiyeee unsilin kullanıyor musun ben aynı kahvaltıyı yaptm dün 112 bugün 136 niye böyle
NewbieMommy minik_kurabiyeee ay çok kafam karisiyor bak birde patates kizartmasi yani çok iyi değil mi 121🤭
minik_kurabiyeee NewbieMommy mercimek olur ayran çorbası olur ama ben onu bir yaptığımda yükseltmedi bir yaptığım da yükseltti anlamadım 🤷🏻♀️
minik_kurabiyeee Kevserehdhd evet kullanıyorum şeker çok değişiklik gösteriyor maalesef bende de ayran çorbası bir düşürürken diğerinde yükseltti dakikası dakikasını tutmuyor maalesef 😕 ama ben yumurta da yemiştim yanında
naneliseker_ NewbieMommy bende 33 34 den sonra şekerim yüksek çıkmaya başladı. O zamana kadar bende nasıl seker var diyordum yinede dikkat et. Hafta ilerledikçe oluyormuş bazısında doktorum demişti burdaki kızlarda öyle dedi :)
Deletedmom_112 NewbieMommy ahaha hadi bakalım 😂 bazısında yükseltiyor bazısında yükseltmiyor un patates havuç katmayın sadece mercimek öyle deneyin bi. 1 kepçe çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor ona göre tüketirsiniz