2lokummannesiii Kubra_haciomer bilmiyorum ki canım yoğurt ve beş altı tane ondan yiyorum. Ölçmüyorum ben hiç kafaya takamam😂😂
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer yanında bol ayran ve bol yeşillik ye ben hep öyle yapıyorum dediğim gibi sınırda falan çıkıyor ama tıka basa doymuş oluyorum
Kubbbb Kızlar aksam açlığım 108 çıktı tokluğum ise 99 çıktı normal mi ama doymuştum ve yemekten sonra yarım saat kadar hareket etmiştim
Kubbbb Melike_4949 merhaba açlık şekerim aksam 108 geldi toklugum ise 99 doymuştum ve yemekten sonra hareket halindeydim normal mi sonucc
Deletedmom_112 Kubbbb uzun süre aç kaldıysanızda şekeriniz yükselmiştir et tavuk balık yediysenizde şekerinizi dengelemiştir
Kubbbb Deletedmom_112 yok uzun süre aç kalmadım normal 2 saat oldu başladım yemeğe mercimek pilav çorba cacık yemiştim
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet canım düştü tatlıdan sonra 98 olmuştu ben kuru fasulye yedim onda da 113 falan geldi 1 buçuk saat sonra
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım birde misafirlikte bir 1 buçuk kurabiye ve yarım yeşil elma yedim 2. Saat 119 çıktı ilk saat hemen hemen 130 falan olmuştur diye düşünüyorum
Beklenenim11 Kızlar benim bebiş sekerden dolayı 3 hafta önden gidiyordu sizdede bu durumu yaşayan varmı?
Kubra_haciomer Beklenenim11 benim haftasıyla uyumluydu en son pazartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek
Deletedmom_112 Beklenenim11 benimde haftası ile uyumlu ama ben başından beri sağlıklı beslendim. Çok mu sağlıksız beslendiniz hamur işi tatlı vs 3 hafta çok
Derara Beklenenim11 benim geçen hafta üç hafta ilerdeysi. Salı kontrole gideceğim bakalım değişme var mı? Diyet etkiledi mi merak ediyorum bende