Kubbbb Kızlar aksam açlığım 108 çıktı tokluğum ise 99 çıktı normal mi ama doymuştum ve yemekten sonra yarım saat kadar hareket etmiştim
Kubbbb Melike_4949 merhaba açlık şekerim aksam 108 geldi toklugum ise 99 doymuştum ve yemekten sonra hareket halindeydim normal mi sonucc
Deletedmom_112 Kubbbb uzun süre aç kaldıysanızda şekeriniz yükselmiştir et tavuk balık yediysenizde şekerinizi dengelemiştir
Kubbbb Deletedmom_112 yok uzun süre aç kalmadım normal 2 saat oldu başladım yemeğe mercimek pilav çorba cacık yemiştim
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet canım düştü tatlıdan sonra 98 olmuştu ben kuru fasulye yedim onda da 113 falan geldi 1 buçuk saat sonra
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım birde misafirlikte bir 1 buçuk kurabiye ve yarım yeşil elma yedim 2. Saat 119 çıktı ilk saat hemen hemen 130 falan olmuştur diye düşünüyorum
Beklenenim11 Kızlar benim bebiş sekerden dolayı 3 hafta önden gidiyordu sizdede bu durumu yaşayan varmı?
Kubra_haciomer Beklenenim11 benim haftasıyla uyumluydu en son pazartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek
Deletedmom_112 Beklenenim11 benimde haftası ile uyumlu ama ben başından beri sağlıklı beslendim. Çok mu sağlıksız beslendiniz hamur işi tatlı vs 3 hafta çok
Derara Beklenenim11 benim geçen hafta üç hafta ilerdeysi. Salı kontrole gideceğim bakalım değişme var mı? Diyet etkiledi mi merak ediyorum bende