minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yani az yedim ama irmikten yükselmiş olabilir bence evet evet tatlı arada yiyorum bu kadar yükselmiyor yani
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer 98 çıktı şimdi kuru fasulye yedim bi😂 kendime göre çoktu yani o irmikte yükseltmiş olabilir bence
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer yani sınırda çıkarıyor bulgur benimkini bazen sınırın bir tık üstünde
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer yanında bol ayran ve bol yeşillik ye ben hep öyle yapıyorum dediğim gibi sınırda falan çıkıyor ama tıka basa doymuş oluyorum
2lokummannesiii Kubra_haciomer bilmiyorum ki canım yoğurt ve beş altı tane ondan yiyorum. Ölçmüyorum ben hiç kafaya takamam😂😂
Kubbbb Kızlar aksam açlığım 108 çıktı tokluğum ise 99 çıktı normal mi ama doymuştum ve yemekten sonra yarım saat kadar hareket etmiştim
Kubbbb Melike_4949 merhaba açlık şekerim aksam 108 geldi toklugum ise 99 doymuştum ve yemekten sonra hareket halindeydim normal mi sonucc
Deletedmom_112 Kubbbb uzun süre aç kaldıysanızda şekeriniz yükselmiştir et tavuk balık yediysenizde şekerinizi dengelemiştir