Melike_4949 Gulsahkizilkan ya işte onun gözünde boşuna para veriyoruz ne gerek var diyor almadan önce düşünseydin diyor 😅😅
Gulsahkizilkan Melike_4949 ayy erkeklere göre herşey gereksiz zaten yaa 😅😅 ben sormuyorum bile benimkine alıyorum direkt haberi bile olmuyor ahahaha
Melike_4949 Gulsahkizilkan en iyisini yapıyorsun 😅😅 öğlen açlığım 90 çıktı git gide düşüyor şekerim 🤲
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay benimki gece yastığa kafamı koyduğum gibi başlıyor 🤦🏻♀️ bugün şimdi de var yaa
Gulsahkizilkan Melike_4949 Şimdi tekrar ölçtüm yenisi 118 eskisi 122 çıktı. 3 4 kaşık kısır yarım kasede mantı yediimm 🙈
Melike_4949 Gulsahkizilkan yine iyi çıkmış yediklerine göre masallah bende bir tabak kapuska avuç içi kadar arpa ekmeği ile yedim bakalım kaç cikicak birde yemeği hızlı yiyorum ben 😅 siz nasıl yiyorsunuz
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan benimde canım bol salçalı makarna istiyor yapsam mı yapmasam mı kararsızım 😏
minik_kurabiyeee Melike_4949 ben aşırı yavaş yerim ben 1 tabağı bitirene kadar eşim ikinci tabağını yer kalkar😂
Gulsahkizilkan Melike_4949 inşallaahh 140 altı çıkaarr 🥲 Yani bazen bende çok hızlı yiyorum ama yavaş yemeye çalışıyorum şimdilerdee. Saydıklarımı 15 20 dkda yedim yine hızlı mı bilemedim 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee kara buğday olanından yapıp yoğurtla yiyebilirsin ben markete çıksam alırım arada yerim tok tutar
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Yap ama az yap ye bol yoğurt ye yada cacık 😅 Domates salatalık soğan söğüş yap yee miiss
Melike_4949 minik_kurabiyeee bizde de ben hızlı yiyorum bir tek sabah kahvaltısı bir tık uzun sürüyor ama bir türlü yavaş yemek yiyemiyorum 😅
Melike_4949 Gulsahkizilkan iyi iyi bende 10 15 dk işte 20 25 dklikta birşey yemiyoruz zaten 😅😅 inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 geçen gün kepekli olanını gördüm ama almadım hangi marketlerde var acaba ya