Gulsahkizilkan Melike_4949 Yeniside vivachek eskiside vivachek ama eskisi 4 yıllıktı. Şeker cihazlarını 2 senede 1 değiştirmek gerekiyormuşş. Bakalım 1 saat sonra sonuç ne çıkıcak 😅
Melike_4949 Gulsahkizilkan bizim eczanede vivcehk vardı basiretim bağlandı optima aldım almaz olaydım 😅😅 yenisini alsam kocam kızıyor bakalım inşallah test et hangisi yüksek ölçüyor diye
Melike_4949 Gulsahkizilkan ya işte onun gözünde boşuna para veriyoruz ne gerek var diyor almadan önce düşünseydin diyor 😅😅
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Benim çok nadir oluyor mide yanması çok şükür son haftalarda daha çok oluyormuş bakalım inşallah olmaazz 🥲
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay benimki gece yastığa kafamı koyduğum gibi başlıyor 🤦🏻♀️ bugün şimdi de var yaa
Gulsahkizilkan Melike_4949 ayy erkeklere göre herşey gereksiz zaten yaa 😅😅 ben sormuyorum bile benimkine alıyorum direkt haberi bile olmuyor ahahaha
Melike_4949 Gulsahkizilkan en iyisini yapıyorsun 😅😅 öğlen açlığım 90 çıktı git gide düşüyor şekerim 🤲
Gulsahkizilkan Melike_4949 Şimdi tekrar ölçtüm yenisi 118 eskisi 122 çıktı. 3 4 kaşık kısır yarım kasede mantı yediimm 🙈