minik_kurabiyeee Melike_4949 soğuk sütü hiç denemedim ya ay aksi gibi canım çok baharatlı şeyler istiyor
Gulsahkizilkan Yeni cihazım geldi yemek yememiştim ara öğün yaptım yenisinde 96 eskisinde 108 çıktı en iyisi sağlık ocağında yine kontrol ediyim. Şimdi yemek yiyorum bakıyım ikisinde de ne çıkıcak
Gulsahkizilkan Melike_4949 Yeniside vivachek eskiside vivachek ama eskisi 4 yıllıktı. Şeker cihazlarını 2 senede 1 değiştirmek gerekiyormuşş. Bakalım 1 saat sonra sonuç ne çıkıcak 😅
Melike_4949 Gulsahkizilkan bizim eczanede vivcehk vardı basiretim bağlandı optima aldım almaz olaydım 😅😅 yenisini alsam kocam kızıyor bakalım inşallah test et hangisi yüksek ölçüyor diye
Melike_4949 Gulsahkizilkan ya işte onun gözünde boşuna para veriyoruz ne gerek var diyor almadan önce düşünseydin diyor 😅😅
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Benim çok nadir oluyor mide yanması çok şükür son haftalarda daha çok oluyormuş bakalım inşallah olmaazz 🥲
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay benimki gece yastığa kafamı koyduğum gibi başlıyor 🤦🏻♀️ bugün şimdi de var yaa
Gulsahkizilkan Melike_4949 ayy erkeklere göre herşey gereksiz zaten yaa 😅😅 ben sormuyorum bile benimkine alıyorum direkt haberi bile olmuyor ahahaha
Melike_4949 Gulsahkizilkan en iyisini yapıyorsun 😅😅 öğlen açlığım 90 çıktı git gide düşüyor şekerim 🤲