minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım bundan önce hiç yükselmiyordu ama abarttım yani evet ya daha haftanda var🥲
minik_kurabiyeee Cansumirac çok şükür 116 çıkmış gozlemeyle sanırım 2.saatte de yüksek çıktı mı oo az kalmış sizin
Cansumirac minik_kurabiyeee yok cnm benik 2. Saatler hep dusuk cikiyor sadece ekmek cok yukseltiyor 2 aydir zaten agzima beyaz ekmek surmedim
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle vallaha canım hele evde oluncaya daha dik yiyesi geliyor insanın Yuksek çıktıktan sonra baya da üzüldüm yani asla o kadad yükselteceğini tahmin etmiyordum
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım evde el altında olunca mecbur yiyiyor insan 🥲 bilmez miyim o yedikten sonraki üzüntüyü
minik_kurabiyeee Cansumirac çok iyi o zaman benim genelde o tarz şeyler yediğimde 2.saatimde yüksek çıkabiliyor bende aynı şekildeyim çok nadir 1 2 lokma yiyorum canım çok isterse ki ben 7 aydır diyet yapıyorum ve insülin kullanıyorum
Meryem410 Babydurubaby degerlerin cok yuksek miydi ben bugun yaptirdim yuklemeden önce 99 ilk saat 103 ikinci saat 119 ilk verdigim kan sonucu sınırda dedi diyetisyene ve dahiliye git dedi doktorum
Deletedmom_112 Meryem410 şekeriniz yok bile bence açlık biraz yüksek çıkmış o kadar benim sizden yüksek 159 çıktı sınırda 180 benimkine sınırlarda dediler sizinki normal
Cansumirac minik_kurabiyeee ben 28. Haftadan sonra ogrendm ve diyete basladim ama yurtdisindayim ben doktor diyet vermedi ben arastirarak kendi kendime yaptm
minik_kurabiyeee Cansumirac yaa çok iyi kendi kendinize araştırarak yapmanız yurtdışı çok farklı şekilde ilerliyo sanırım
Cansumirac Deletedmom_112 evet bende sasirdim ayranla yedim yaninda daha sonrasnda kabak cekirdegi yedim o cok dengeliyor
Cansumirac minik_kurabiyeee evet gunde 3 kere olcmemi soyledi cihaz ve bi defter verdi 2 haftaya bir gidip sonuclarimi gosteriyorum iyi diyor sekerden bu yana hic kilo almadim hatta 1 2 kilo da verdim
Cansumirac minik_kurabiyeee sabah ogle aksam yemekten 1 saat sonrasini olcuyorum aclik sekerim normal onda bi sorun yok
Cansumirac minik_kurabiyeee ben 69 kiloyla hamile kaldim ilk 3 ay 62 kiloya kadar dustum simdi yine 68 69 kilo civarindayim