minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aldıklarım karışıktı hep 0 3 3 6 aldım bana göre kalıpları gayet iyidi ama bu organickids diye aldığım yerdekilerin kalıpları büyük yani ama orası da gerçekten çok hoşuna gitti benim
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen galiba canım bende öyle hissediyorum belli olmaz belki de sürpriz yapar 😅
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende alışverişe başlayacağım için öyle vakit geçireceğim 30 dan sonra beni stres basar zaten
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen alışverişle biraz vakit geçiyor bende bu ara zaman geçsin diye evle uğraşıyorum 😅
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 her gün evin bir yerini kırklıyorum 😂😂 ama geçmiyor zaman her gün böyleyim yani kalkıyorum normal rutin işleri yapıyorum ardından o an neresi gözüme battiysa orayı yapıyorum sonrasında ben mahvoluyorum tabi
Melike_4949 minik_kurabiyeee pazı aldım onu kavurucam birde öğlene bulgur köftesi yaptım ama hiç güzel olmadı 😅 tavuklara vericem sonra
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay ben de ne yapayım bilmiyorum kuru fasulye geçiyor aklımdan ama geçen gün tazesini yaptım😅 ıspanak mı alsam acaba