Deletedmom_112 minik_kurabiyeee trendyoldan çok beğendiğim varda ceseret edip alamadım iade ile uğraşmayım diye her yerin kalıbı farklı farklı
Deletedmom_112 Ekaplan merhaba gebelikte hap kullanılmaz insülin kullanılır diye biliyorum burda da hap kullananı hiç duymadım başka bi doktora gitmenizi tavsiye ederim
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yaa peki trendyoldan aldıklarını 0 3 mü aldın 3 6 mı aldın kalıpları nasıldı
minik_kurabiyeee Ekaplan hap niye verdi gebelikte şeker ilaçları tehlikeli oluyor niye insülin vermedi hangi doktor verdi
Ekaplan minik_kurabiyeee ben Kanada da yaşıyorum o yüzden Türkiye de ki uygulama nasıl ona göre hareket etmek istiyorum aslında ve o kadar yüksek çıkmadığı için insülin vermedi bence
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aldıklarım karışıktı hep 0 3 3 6 aldım bana göre kalıpları gayet iyidi ama bu organickids diye aldığım yerdekilerin kalıpları büyük yani ama orası da gerçekten çok hoşuna gitti benim
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen galiba canım bende öyle hissediyorum belli olmaz belki de sürpriz yapar 😅
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende alışverişe başlayacağım için öyle vakit geçireceğim 30 dan sonra beni stres basar zaten
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen alışverişle biraz vakit geçiyor bende bu ara zaman geçsin diye evle uğraşıyorum 😅