minik_kurabiyeee Deletedmom_112 hmm anladım canım 🌺 ben Trendyoldan ve civilden yaptım birde organickids diye bir sayfa var ordan aldım çok hoşuma gitti ordaki ürünler
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee trendyoldan çok beğendiğim varda ceseret edip alamadım iade ile uğraşmayım diye her yerin kalıbı farklı farklı
Premsesko Melike_4949 hasta olacak gibiyim halsizlik boğazda yanma var gece 3 te anneme tarhana çorbası yaptırıp içtim şekerim 79 du sorun olmaz demi 😣
Melike_4949 Premsesko olmaz canım normalmiş şekerin, ılık ballı su , zencefil elma kaynatıp suyunu iç, karabiberli süt ve ıhlamur iç bol bol geçmiş olsun 🌸
Ekaplan Merhabalar yeterince dikkat ettiğimi düşünüyordum çok yüksek değil ama olması gerektiğinden yüksek çıkıyor yinede ve insülin başlamadı onun yerine hap verdi aranızda hap olarak kullananız var mıdır
Deletedmom_112 Ekaplan merhaba gebelikte hap kullanılmaz insülin kullanılır diye biliyorum burda da hap kullananı hiç duymadım başka bi doktora gitmenizi tavsiye ederim
minik_kurabiyeee Ekaplan hap niye verdi gebelikte şeker ilaçları tehlikeli oluyor niye insülin vermedi hangi doktor verdi
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yaa peki trendyoldan aldıklarını 0 3 mü aldın 3 6 mı aldın kalıpları nasıldı
Ekaplan minik_kurabiyeee ben Kanada da yaşıyorum o yüzden Türkiye de ki uygulama nasıl ona göre hareket etmek istiyorum aslında ve o kadar yüksek çıkmadığı için insülin vermedi bence
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aldıklarım karışıktı hep 0 3 3 6 aldım bana göre kalıpları gayet iyidi ama bu organickids diye aldığım yerdekilerin kalıpları büyük yani ama orası da gerçekten çok hoşuna gitti benim