2lokummannesiii minik_kurabiyeee ben bugün ağırlaştığımı hissettim. Kız 32 haftalığım bir de kilo da almadık malum ona rağmen yoruluyorum. Ama oğlumun da ihtiyaçları var sabah erken kalkıp okula gönderiyorum falan derken yatsam da 1 saat ancak uyuyorum. Ordan buraya koştur derken çok yoruluyorum. Sende kendini yorma kaburgana baskı yapıyormuş dikkat et. Günlere yay.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii valla bende sanki şimdiden ağırlaştım yaa😕 sağ kaburgam çok ağrıyor ve sırtıma vuruyor ağrısı bel ağrısını omuz ağrısını hiç demiyorum bile yani günlere yayıyorum ama gün içerisinde kendime vakit ayıramıyorum oturup dinlenemiyorum hep bi koşuşturma ile geçiyor 🤦🏻♀️ aynen vallaha çok bi kilo almadık alsaydık nasıl olurdu Allah bilir 😅 senin işin daha zor 1 evladın daha var mecbur onada yetmeye çalışıyorsun ya 😕 peki bu kaburgama baskı yapması falan korkulacak bir şey mi yaa
2lokummannesiii minik_kurabiyeee yok değil ayaklarıyla itiyor muhtemelen. Ama kaburga ağrısıda zordur erken başlaması kötü. Ben 30 kilo alanları düşünemiyorum. Kız ayakta bile baskı yapıyor bebek aşağı. Kasılmam ara sıra oluyor doktorum hepsine normal dedi.
minik_kurabiyeee Melike_4949 hmm anladım canım ama gün içinde hep böyle yani harekelerimi engelliyor ve özellikle gece yatmadan oluyor ya dün gece çok kötü oldum eşim hastaneye götürecekti ama geçer diye ben gitmedim
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok yok hastaneye gitmene gerek yok canım senin biraz erken başlamış sadece evet nefes almamı bile etkiliyor ayakları ile ittiriyor kaburgami midemi hareketlerimi engelliyor çok oturamiyorum mesela
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii olabilir yaa evet çok zor gerçekten bütün günümu etkiliyor ya aynen vallaha
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet çok erken başladı kime desem öyle diyor ya nefes alamıyorum yani bende öyleyim asla oturamıyorum ya
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee canım genel olarak h&m, kitikate, lcw, defacto, cigit bunları beğendim. E bebek uygundu ordan almayı düşünüyordum burda bazı arkadaşlar ilk yıkamada ağzı gözü yamuldu falan dediler vazgeçtim. Senin var mı memnun kaldığın bi yer ?
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 hmm anladım canım 🌺 ben Trendyoldan ve civilden yaptım birde organickids diye bir sayfa var ordan aldım çok hoşuma gitti ordaki ürünler
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee trendyoldan çok beğendiğim varda ceseret edip alamadım iade ile uğraşmayım diye her yerin kalıbı farklı farklı