2lokummannesiii minik_kurabiyeee yok değil ayaklarıyla itiyor muhtemelen. Ama kaburga ağrısıda zordur erken başlaması kötü. Ben 30 kilo alanları düşünemiyorum. Kız ayakta bile baskı yapıyor bebek aşağı. Kasılmam ara sıra oluyor doktorum hepsine normal dedi.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii olabilir yaa evet çok zor gerçekten bütün günümu etkiliyor ya aynen vallaha
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok yok hastaneye gitmene gerek yok canım senin biraz erken başlamış sadece evet nefes almamı bile etkiliyor ayakları ile ittiriyor kaburgami midemi hareketlerimi engelliyor çok oturamiyorum mesela
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet çok erken başladı kime desem öyle diyor ya nefes alamıyorum yani bende öyleyim asla oturamıyorum ya
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee canım genel olarak h&m, kitikate, lcw, defacto, cigit bunları beğendim. E bebek uygundu ordan almayı düşünüyordum burda bazı arkadaşlar ilk yıkamada ağzı gözü yamuldu falan dediler vazgeçtim. Senin var mı memnun kaldığın bi yer ?
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 hmm anladım canım 🌺 ben Trendyoldan ve civilden yaptım birde organickids diye bir sayfa var ordan aldım çok hoşuma gitti ordaki ürünler
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee trendyoldan çok beğendiğim varda ceseret edip alamadım iade ile uğraşmayım diye her yerin kalıbı farklı farklı
Premsesko Melike_4949 hasta olacak gibiyim halsizlik boğazda yanma var gece 3 te anneme tarhana çorbası yaptırıp içtim şekerim 79 du sorun olmaz demi 😣
Melike_4949 Premsesko olmaz canım normalmiş şekerin, ılık ballı su , zencefil elma kaynatıp suyunu iç, karabiberli süt ve ıhlamur iç bol bol geçmiş olsun 🌸
Ekaplan Merhabalar yeterince dikkat ettiğimi düşünüyordum çok yüksek değil ama olması gerektiğinden yüksek çıkıyor yinede ve insülin başlamadı onun yerine hap verdi aranızda hap olarak kullananız var mıdır
Deletedmom_112 Ekaplan merhaba gebelikte hap kullanılmaz insülin kullanılır diye biliyorum burda da hap kullananı hiç duymadım başka bi doktora gitmenizi tavsiye ederim
minik_kurabiyeee Ekaplan hap niye verdi gebelikte şeker ilaçları tehlikeli oluyor niye insülin vermedi hangi doktor verdi