minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun aynen valla bende çok seviyorum cacığı
Melike_4949 minik_kurabiyeee bugün hava çok güzel burda ya minnoşum şu havalarda doğsa ne güzel olur 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 bizimkide bir açıyor bir kapatıyor pazartesinden beri eczaneye gitcem hala gidecem
2lokummannesiii Melike_4949 bırakmayı denedim midem ağrıdı inanılmaz kötü oldum 2 kez. Sonra dedim devam😊
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım 😂 öyle mi düşsün canım yaa valla bende daha yeni ölçtüm ölçmeden önce yeşil fasulye ayran içtim 84 mu ne çıktı lokum yedim bir tane😂😂
Deletedmom_112 Kızlar bana da burda bi arkadaş demişti şekersiz ıce tea ve uludağın şekersiz limonatası var denedim yükseltmiyor çok canınız bişey içmek isterse aklınızda olsun
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ya canım seninle haftamız yakındı bu ara sende kaburga ağrısı ve karnın aşırı gerilip hareket edememe gibi bir şey oluyor mu ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee afiyet olsun canım evet düşük bugün ay yatak odasının duvarı baza altı hep rutubet olmuş oraya giriştim şimdi perdeleri yıkadım onu komşumun kızı takicak 😅 biraz yorayim kendimi yoksa kızımın gelmeye niyeti yok 😅