minik_kurabiyeee Melike_4949 simit 1 sefer denedim arasından yürüyüş yaptım 90 falan çıkmışti poğaça ev yapımi denemistim 2 sefer ekmek zate arada 1 2 lokma😅 benimkinide tatli hiç yukseltmiyor kii aynı seninki gibi yani 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım 😅 bugün öğlen ne var menüde ben kabak sotelerim yerim diye düşünüyorum bakalım akşamda yine kabak yerim herhalde yoruldum bu yemek mevzusundan öfffff
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer bana niyeyse 26 dan sonrası hiç geçmemeye başladı bundandır önce gene az bir şey geçiyordu ama şuan hiç yok yani😂 amin cümlemize inşallah 💖🌺
Kubra_haciomer Melike_4949 ne yemek yapacaksanız yazın Allah aşkına ben de yapayım 😂 şaşırdım iyice bezdum bazen sinirleniyorum yapmıcam diyorum sonra acıkıyorum😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay dünden kalan taze fasulye var onu yerim akşama da tavuk sote yaparım dünden pirinç pilavı var yanına da güzel bir cacık tamamdır 😂
Melike_4949 Kubra_haciomer canım kabak yuvarlak kesip az yağda ters düz edip yoğurtla yiyorum doyurucu değil tabi Mecbur yiyoruz 😅
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer öğlenime dünden taze fasulyem var akşama da tavuk sote yapacam dünden pirinç pilavı var yanına da cacık yaparım oh mis daha ne olsun bugün ilk defa kafamda bir menuyle uyandım beynim dinç bir şekilde uyandım valla😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun aynen valla bende çok seviyorum cacığı
selverx Melike_4949 hafif ağrıya rağmen ben gittiğimde 3 cm açıklığım vardı ve hızlı ilerledi. umarım sizinki de en sağlıklı şekilde gerçekleşir🙏🏻
Melike_4949 minik_kurabiyeee bugün hava çok güzel burda ya minnoşum şu havalarda doğsa ne güzel olur 😅