Melike_4949 Kubra_haciomer canım kabak yuvarlak kesip az yağda ters düz edip yoğurtla yiyorum doyurucu değil tabi Mecbur yiyoruz 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay dünden kalan taze fasulye var onu yerim akşama da tavuk sote yaparım dünden pirinç pilavı var yanına da güzel bir cacık tamamdır 😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun aynen valla bende çok seviyorum cacığı
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer öğlenime dünden taze fasulyem var akşama da tavuk sote yapacam dünden pirinç pilavı var yanına da cacık yaparım oh mis daha ne olsun bugün ilk defa kafamda bir menuyle uyandım beynim dinç bir şekilde uyandım valla😂
selverx Melike_4949 hafif ağrıya rağmen ben gittiğimde 3 cm açıklığım vardı ve hızlı ilerledi. umarım sizinki de en sağlıklı şekilde gerçekleşir🙏🏻
Melike_4949 minik_kurabiyeee bugün hava çok güzel burda ya minnoşum şu havalarda doğsa ne güzel olur 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 bizimkide bir açıyor bir kapatıyor pazartesinden beri eczaneye gitcem hala gidecem
2lokummannesiii Melike_4949 bırakmayı denedim midem ağrıdı inanılmaz kötü oldum 2 kez. Sonra dedim devam😊