Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım teşekkür ederim,aynen sağlıklı olalimda inşallah gerisi hallollur 🌸
minik_kurabiyeee Melike_4949 rica ederim canım aynen öyle vallaha kız sen cuma mı gidiyorsun kontrole
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım inşallah artık şu zıkkım çatı muayenesini yaparda karar verir 😅 zaten şekerimde öyle çok düşmedi en ufak şeyde fırlıyor inşallah doğurtur beni
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah yaa valla😅 aynen yaa ama eskisine göre çok daha iyi Canım diğer makine neydi öyle yaa
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah aynen ben az önce tuzlu kurabiye yedim 1 bardak süt içtim 112 çıktı inanamadim 😅😅 ulaaa ekmekkk en çok o yükseltiyor düşmanım sanki
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım bende de öyle oluyor kii😅 poğaça simit ekmek falan çok çıkarıyor
2lokummannesiii Melike_4949 Kilon olduğu için belki 10 gider canım. Ama mesela benim ilk gebelikte 5 kilo gitti. 72 ile doğum yaptım o zaman eve geldim 67 ydim😂 68 ile de hamile kalmıştım. Bulantı vs olmadığı için kendi kilomdan gitmemişti hiç. Ama benim 5 kilo gitmişti net hatırlıyorum.
Melike_4949 2lokummannesiii inşallah canım 5 10 kilo giderse mutlu olurum rahatlarim biraz birde emziren anne çok kilo veriyormuş o yüzden inşallah emziririm 🥰6.aya kadar mide bulantısı kusma halsizlik ile geçti benim
Melike_4949 minik_kurabiyeee simit poğaça börek hiç yemiyorum valla bir ekmek yiyorum fırlatıyor 😅😅 baklava yiyorum o kadar yükselmiyor
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee 25 30 arası çok çabuk geçiyor ama 30dan sonra ittire ittire geçmiyor bir türlü 🥲😂 Allah hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 🌸
minik_kurabiyeee Melike_4949 simit 1 sefer denedim arasından yürüyüş yaptım 90 falan çıkmışti poğaça ev yapımi denemistim 2 sefer ekmek zate arada 1 2 lokma😅 benimkinide tatli hiç yukseltmiyor kii aynı seninki gibi yani 😂
selverx Kubra_haciomer aslında çok bir önerim yok hiç bilmediğim bir şeyi yaşadım ve spontane gelişti. sadece doğum anında kendinize güvenmekten vazgeçmeyin diyebilirim, zor ama merak etmeyin bebeğiniz size yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor🥰
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer bana niyeyse 26 dan sonrası hiç geçmemeye başladı bundandır önce gene az bir şey geçiyordu ama şuan hiç yok yani😂 amin cümlemize inşallah 💖🌺
selverx Melike_4949 çok teşekkür ederim🙏🏻 hastaneye gitmeden biraz regl ağrısı gibi bir ağrım vardı ama daha çok gaz sancısına benzeyen bir ağrıydı. ilk gittiğimde nst.de sancım çıktı ama çok hissettiğim bi ağrı yoktu. zaten sonrasında suni sancı ile başladık ve bitirdik. Melike_4949
Melike_4949 selverx Allah analı babalı büyütsün inşallah benimde öyle hafif ağrılarım var bakalım ne olucak ama çatı kemiklerim de ve kalça kemiklerimde aşırı baskı ağrı var
selverx Melike_4949 hafif ağrıya rağmen ben gittiğimde 3 cm açıklığım vardı ve hızlı ilerledi. umarım sizinki de en sağlıklı şekilde gerçekleşir🙏🏻
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım 😅 bugün öğlen ne var menüde ben kabak sotelerim yerim diye düşünüyorum bakalım akşamda yine kabak yerim herhalde yoruldum bu yemek mevzusundan öfffff
Kubra_haciomer Melike_4949 ne yemek yapacaksanız yazın Allah aşkına ben de yapayım 😂 şaşırdım iyice bezdum bazen sinirleniyorum yapmıcam diyorum sonra acıkıyorum😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay dünden kalan taze fasulye var onu yerim akşama da tavuk sote yaparım dünden pirinç pilavı var yanına da güzel bir cacık tamamdır 😂