minik_kurabiyeee 2lokummannesiii bugün gerçekten pertim çıktı tetanoz aşısında böyle kötü olmuştum sadece aynen vallaha her hastalık çok zor hamilelikte valla 3 dilim portakal yedim şimdi çok yükseltir mi acaba
minik_kurabiyeee Melike_4949 anlamadım ki akşam yemeğini geç yedim beyaz ekmek yemiştim 141 di insülin vurdum sonra düşmüş baya oda öyle olunca bende 3 dilim portakal yedim
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok şükür canım bakalım tokluk kaç cikicak ekmeksiz kahvaltı yaptım 20 dk sonra ölçücem
Melike_4949 minik_kurabiyeee AA niye öyle çıkmış hep düşük çıkıyordu hasta olduğun için olabilir canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm doğru canım 12 den sonra birşey yiyince benimde yüksek çıkıyor açlık
minik_kurabiyeee Melike_4949 ölçmedim valla şimdi yemek yedim zaten yemekten sonra ölçerim ay akşama ne yapayım yaa
Melike_4949 minik_kurabiyeee 😅😅her gün ki sorunumuz yemek bilmiyorum ki canım ya bende ne yapsam bilmiyorum akşama
Aynurkrm minik_kurabiyeee ben öğlen için pırasa yopurt ve salata düşünüyorım akşam in de taze fasulye erişte cacık