Melike_4949 minik_kurabiyeee çok şükür canım bakalım tokluk kaç cikicak ekmeksiz kahvaltı yaptım 20 dk sonra ölçücem
Melike_4949 minik_kurabiyeee AA niye öyle çıkmış hep düşük çıkıyordu hasta olduğun için olabilir canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm doğru canım 12 den sonra birşey yiyince benimde yüksek çıkıyor açlık
minik_kurabiyeee Melike_4949 ölçmedim valla şimdi yemek yedim zaten yemekten sonra ölçerim ay akşama ne yapayım yaa
Melike_4949 minik_kurabiyeee 😅😅her gün ki sorunumuz yemek bilmiyorum ki canım ya bende ne yapsam bilmiyorum akşama
Aynurkrm minik_kurabiyeee ben öğlen için pırasa yopurt ve salata düşünüyorım akşam in de taze fasulye erişte cacık
minik_kurabiyeee Melike_4949 oda bugün cenazeye gitti dün bi akrabamız vefat etmiş cenazeye köye gitti bakalım
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ay yemedim valla portakal yedim sadece😂 oda yükseltmiş ki sabah açlığım 112 çıktı
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii 116 çıktı tokluğum sabah stribe tam kanı damlatamamistim hatta 1 lokma kete yedim ben daha yüksek çıkar diye bekliyordum