minik_kurabiyeee Melike_4949 yok canım 200 sadece çok düşük doz da bende hiç içmedim bunda antibiyotik falan
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım öyle yapacağın mahvoldum gerçekten bu gece uyku haram bana anlaşılan
2lokummannesiii minik_kurabiyeee ağrıdan mı ki efor harcıyorsun ya. Bir şeyler ye yatmadan. Akşam ara öğününü yapmadın mı
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii bence ağrıdan efor harcıyorum 😂 akşam ara öğün yapamadım yemeği de geç yedim 2 dilim de ekmek yedim canım hiç bir şey istemiyor birde yemek görünce midem bulanıyor ilk zamanlardaki gibi oldum
2lokummannesiii minik_kurabiyeee sahi miden bulanıyor ya yiyemezsin canım geçmiş olsun gebelikte hastalığın her türü zor mübarek. Sabaha kadar o şekerle olmaz tuzlu bir iki bir şey at bastırsın canım.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii bugün gerçekten pertim çıktı tetanoz aşısında böyle kötü olmuştum sadece aynen vallaha her hastalık çok zor hamilelikte valla 3 dilim portakal yedim şimdi çok yükseltir mi acaba
minik_kurabiyeee Melike_4949 anlamadım ki akşam yemeğini geç yedim beyaz ekmek yemiştim 141 di insülin vurdum sonra düşmüş baya oda öyle olunca bende 3 dilim portakal yedim