Rbytkn benim ki şu an sadece kese aşamasında. Daha doğrusu 6+4te öyleydi. Bugün 7+4 ne aşamada oldu bilmiyorum haftaya gideceğim doktora. 6 da gittiğimde alttan da baktı ama kalp sesi duyamadık bebek göremedik normal dedi. Sizin süreç nasıl işledi acaba? 8+5te gideceğim her şey netleşir sanırım. Tek veya çift ne zaman belli oluyor? Sağlıcakla kucagınıza alın inşallah.
Hiç bulantı yok neden?
- Düzenlendi
Burcu9125 görürsün inşallah endişe etme bide aksın niye hiç bişey hissetmiyorum deme dert yanma sakın 😂😂😂Allah imtihan etmesin ama valla ben çok zorlandım
Her kadın da yerleşme kanaması olmuyor çok nadir oluyor mesela bende oldu ama eltim de olmadı herkes de aynı olacak die bişey yok,🫄 şimdi 11+3olduk
Burcu9125 bende ilk gittiğimde kese vardı bebek yoktu 1 hafta sonra gittiğimde bebek göründü, içinizi ferah tutun 🌸
Gmz9gm ikiz gebelikte genelde bitane bebek geriden geliyor diyebiliyorum
Benimde 8. 9. Haftalarda başlamıştı bulantım 19. Haftaya kadar bulantı ilaçlarıyla bile zorlandım kilo almak yerine hep verdim inşallah hiç başlamaz çünkü gerçekten çok zordu bebeğin de 8. Haftanın ortalarında anca duyulmuştu kalp atışları 💓 kendini hiç strese sokma bunları düşünüp herkesin farklı hamileliği
Tugba_sari ya inşallah öyledir doktor kendiliğinden düşer dedi biraz tedirgin oldum
Benimde hiç bulantım olmadi sadece bel kasık ve göğüs ağrısı oldu ilk haftalar. 10.haftadayim çok ayakta kalinca sancım oluyor bazen. Bebeği hissetmek icin henüz erken sanırım. Rabbim sağlıkla kucağımiza almamizi nasip eylesin
Gmz9gm kendiliğinden düşer derken? Benim doktorum da bi kesede silik bi beyaz karartı gördü ama diğeri boş şu an dedi de.
Rbytkn maşallah. Benim o zaman çift yumurta. Yan yana iki kese var. Doktor anlatmıştır ama ben ikiz oldugunu duyunca şok oldum şu an unuttum neler dediğini😅🤦🏻♀️
Gmz9gm maşallah siz de çok erken görülmüş şanslısınız🥰Benim ilk hafta ilk kese vardı 6da ikinci keseyi gördük. Birinde bebek oluşmak üzere dedi silik beyaz bi görüntü gördü. Diğeri boş dedi. Bu hafta gitmedim haftaya gideceğim 8+5te.bir de ben de ikiz olunca folik asiti 2ye çıkardı. Sizin doktorunuz da böyle mi yaptı?
Tugba_sari inşallah benim de öyle olur teşekkür ederim🥰
Pinark92 maşallah🥰 Ya kalp sesini ve bebekleri görsem içim rahat edecek işte. İster istemez insan endişeliniyor.
irmnayk2 amin inşallah🥰