Arkadaşlar 5+3te kese gördüm. 6+4te ikiz oldugunu öğrendim. Ama keseler daha dolmamıştı doktor 7. hafta gel bakalım ama net olarak 8’de belli olur deyince gitmedim bu hafta. Şu an 7+4 hiç bulantım vs olmadı daha. Yerleşme kanaması da olmadı. Onun dışında sadece halsizlik var. Normal mi acaba? Çarşamba günü 8,5 falan olacağım o zamana her şey netleşir sanırım. İnşallah keseler dolmuştur. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum maalesef. Doktor olumsuz bir şey demedi ama durum bu.
Hiç bulantı yok neden?
Burcu9125 daha bulantılar için var 10 11 de başladı benim 1 ay kesintisiz sürdü
Burcu9125 merak etme bende dün muayene oldum 6 haftalik kalp atışı var dedi Karından bakti ama sesler derinden geliyordu tam net değildi daha erkendi belki de kanama bende de olmadı bulantim olmasa bende hamile olduğumu hissetmem olmaması daha iyi merak etme inşallah güzel haberler alirsin korkma 🙏🏻
Ddem inşallah. İnsan tedirgin oluyor ister istemez. Bu hafta gitmediğime pişman oldum ama çalıştıgım için sürekli izin alamıyorum bakalım hakkımda hayırlısı🥰
Slnaycn inşallah benim de bu tarzdır. Tam net bir şey duyana kadar içim rahat etmeyecek merakla bekliyorum ben de🥰
1cocuklumom 6+4 kalp sesi duymayınca endişe ettim biraz. Alttan da baktı ama duyulmadı. Geç döllenme olabilir dedi. Hayırlısı bakalım🥰
busradmrtas inşallah. 6+4te gittiğimde kalp sesi için çok hazırlamıştım kendimi ama duyamadım. Alttan da baktı ama duyulmadı. Kötü bir şeyde demedi doktor ama insan tedirgin oluyor yine de😅
Ddem amin hepimizin inşallah
Fndkkrdu orası öyle tabi 😅
Daha ne istiyorsun allahtan😁 bulantı kolay bişey mi? Ayrıca herkeste yerleşme kanaması olmaz ki seninki çoktan yerleşmiş zaten. Takma böyle şeyleri kafaya. Allah tamamına erdirsin
Burcu9125 benim bulantılar 10. Haftadan sonra başladı ama o kadar kötü başladı ki 😂😂ilk başlarda hamile değil miyim niye hiç belirtim yok diyip duruyordum sonra bulantılar başlayınca bezdumm 😂😂😂
Burcu9125 bende de hem yerleşme kanaması hem de bulantı olmadı. Herkeste olacak diye bişey yok içinizi rahat tutun
asyasemin ya orası öyle ama böyle de hiç hamile gibi hissetmiyorum😅Bebeklerin keseye yerleştiğini kalp atışlarını bi duysaydım içim rahat edecek. Çarşamaba randevum var o zamana her şey netleşir artık sanırım. İnsan tedirgin oluyor ister istemez. Doktor olumsuz bir şey demedi ama düşük yapıp farketmeyen karnında ölen vs okuduklarım olunca aklıma iyiden çok kötü şeyler geliyor. Bir de ilk gebeliğim daha 3 aylık evliyim heyecan yapıyorum işte.
Melike_sevgi şu an kaç haftalık sizin, benim 7+5 ama 5 haftalıkken başladı bulantı kusmalar. Ne zaman bitecek 😓 ya da böyle devam mı edecek acaba 🤦
Tugba_sari daha çok aslında keselerin dolup dolmayacağı kalp sesi için endişeliyim. İlk gebelik olunca korkuyorum biraz